A biztonságtechnikai és az MLSZ előírásoknak megfelelve!

szurkolók1

A Dunaújváros Stadiont az Eszperantó útról lehet megközelíteni gyalogosan és gépjárművel. Aki gépjárművel érkezik a mérkőzésre az Eszperantó úton a Dunaújváros Sportcsarnok előtt tud leparkolni.

A Dunaújváros Stadionban megrendezendő találkozókra a felnőtt belépő jegyek 1.000,- Forintba, míg a nyugdíjas- és diákjegyek 600.- Forintba kerülnek a 2017/18-es tavaszi szezonban. Van lehetőség V.I.P jegy vásárlására is, melynek összege 3.000,- forint mérkőzésenként és a jegy birtokosa a mérkőzés ideje alatt vendéglátásban részesül a V.I.P szektorban.

A Dunaújváros Stadion a 2017/2018-es bajnoki évben több szektorra lett bontva, biztonságtechnikai és rendezvényszervezési okok miatt.

A stadion ábráján is látható, a pályatest nyugati oldalán helyezkedik el a V.I.P és a média számára kijelölt két szektor, míg a keleti oldalon a hazai szurkolók számára kijelölt ülőhelyek. Ennek megfelelően hazai szurkolóink részére a bérletek és az ülőhelyek kizárólag az öltözőkhöz közelebbi I és a J szektorba válthatóak ki, míg a vendégszurkolók az északi oldalon lévő D szektorokban foglalhatnak helyet.

Jegyárak!

Hazai oldal:

 • Felnőtt jegy: 1.000,- Forint
 • Nyugdíjas és diák jegy: 600,- Forint
 • V.I.P jegy: 3.000,- Forint
 • V.I.P tavaszi bérlet: 20.000,- Forint

Kedvezmények és jogosultságok:

  • Diákjegyet 18 éven aluliak a diák igazolvány felmutatásával vásárolhatnak
  • A nyugdíjas jegyet nyugdíjas igazolvány felmutatásával lehet vásárolni (öregségi, egészségügyi, rokkant, szolgálati idő, előrehozott).
  • 7 éven aluliak számára ingyenes a mérkőzés megtekintése

Vendégoldal:

 • A vendégszurkolóknak a belépés egységesen 1.000,- Forintba kerülnek a 2017/18-es szezonban.

Váltson V.I.P bérletet! 

Megéri, hiszen egy mérkőzést így ajándékba kap és vendégül látjuk a mérkőzés alatt!

A V.I.P tavaszi bérlet (7 mérkőzés) ára mindösszesen 20.000,- Forint!

Kérjük támogassa Dunaújváros labdarúgó csapatát!

Adott esetben a klub a változás jogát fenntarthatja!