A biztonságtechnikai és az MLSZ előírásoknak megfelelve!

szurkolók1

A Dunaújváros Stadiont az Eszperantó útról lehet megközelíteni gyalogosan és gépjárművel. Aki gépjárművel érkezik a mérkőzésre az Eszperantó úton a Dunaújváros Sportcsarnok előtt tud leparkolni.

A Dunaújváros Stadion a 2017/2018-es bajnoki évben több szektorra lett bontva, biztonságtechnikai és rendezvényszervezési okok miatt.

A stadion ábráján is látható, a pályatest nyugati oldalán helyezkedik el a V.I.P és a média számára kijelölt két szektor, míg a keleti oldalon a hazai szurkolók számára kijelölt ülőhelyek. Ennek megfelelően hazai szurkolóink részére a bérletek és az ülőhelyek kizárólag az öltözőkhöz közelebbi I és a J szektorba válthatóak ki, míg a vendégszurkolók az északi oldalon lévő D szektorokban foglalhatnak helyet.

Jegyárak!

A Dunaújváros Stadionban megrendezendő találkozókra a felnőtt belépő jegyek 600,- Forintba, míg a nyugdíjas- és diákjegyek 400.- Forintba kerülnek a 2017/18-es szezonban. Van lehetőség V.I.P jegy vásárlására is, melynek összege 3.000,- forint mérkőzésenként és a jegy birtokosa a mérkőzés ideje alatt vendéglátásban részesül a V.I.P szektorban.

Kedvezmények:

– Diákjegyet 18 éven aluliak a diák igazolvány felmutatásával vásárolhatnak

–  A nyugdíjas jegyet nyugdíjas igazolvány felmutatásával lehet vásárolni (öregségi, egészségügyi, rokkant, szolgálati idő, előrehozott).

Vendégoldal:

A vendégszurkolóknak a belépés egységesen 600,- Forintba kerülnek a 2017/18-es szezonban.

Váltson V.I.P bérletet! 

Megéri, hiszen egy mérkőzést így ajándékba kap és vendégül látjuk a mérkőzés alatt!

A V.I.P őszi bérlet ára mindösszesen 20.000,- Forint!

A V.I.P jegy ára egy mérkőzésre 3.000,- Forint!

Kérjük támogassa Dunaújváros labdarúgó csapatát!

Az őszi Támogatói bérlet 50.000,- forint, amely a hazai mérkőzésre belépést, teljes vendéglátást  tartalmaz !

Adott esetben a klub a változás jogát fenntarthatja!