05

A Dunaújváros PASE sportigazgatója, Dobos Barna szerint nagyon sokat nyerhet a csapata ezen a mérkőzésen, de nem ezen a meccsen fognak megdőlni, vagy felmagasztalódni a csapat álmai. A szakvezető reális tervei között kilenc győzelem szerepel, ami egy nagyon jó szereplés lenne Dobos Barna szerint. Elégedett volna, ha a szezonvégen is a második helyen szerepelne a Dunaújváros PASE. Amennyiben az oda vezető utat a pénteki mérkőzéssel kell elkezdeni, akkor az a Dunaújváros PASE-n nem fog múlni!

02

Sztanó Miklós, a Dunaújváros PASE ügyvezetője, a kedden megtartott sajtótájékoztató alkalmával megerősítette a televízióközvetítés tényét, valamint az ennek okaként kijelölt kezdési időpontot, ami délután 14.30-kor lesz. Meg kell jegyezni, hogy a televíziós közvetítés semmiféleképpen nem helyettesíti a helyszínen átélt élményt, ezért mindenkit megkér a Dunaújváros PASE vezetősége, hogy, aki megteheti, a Dunaújváros Stadionban tekintse meg ezt a mérkőzést, hiszen a játék élménye, a közösség hangulata semmiképpen nem “jön le” a televízió képernyőjéről!

Az ügyvezető emlékeztetett mindenkit, de első sorban az iskolás korú gyermekeket, hogy iskolánként minimum tíz fő iskolás gyermek egy csoportban díjtalanul nézheti meg ezt a mérkőzést! Bízván a nagy számú gyermeki érdeklődésben, ahány iskola, annyi csoport, így akár száz iskolás korú gyermek szurkolhatja végig ezt a nem hétköznapi rangadót!