A Dunaújváros PASE összeállítása: Milinte Árpád, Villám Balázs, Burucz Barna, Farkas Viktor, Csehi Tamás, Böőr Zoltán, Sárközi Norbert, Urbin Péter, Petneházi Márk, Riberio Thiago, Godslove Egejuru. Cserék: Samuel Ato, Jakab Dávid

A Nyíregyháza Spartacus összeállítása: Balogh János, Szokol Zsolt, Csordás Szabolcs, Rubus Tamás, Gengeliczki Gergő, Ulvicki Mihály, Sándor István, Kákonyi Dániel, Törtei Tamás, Rezes László. Csere: Huszák Tamás, Szilágyi Péter

Két hasonló felkészültséggel rendelkező csapat összecsapásának végeredménye lett a Dunaújváros PASE Nyíregyháza Spartacus elleni egy gólos hazai veresége.

SONY DSC

Hiába uralta a Dunaújváros PASE a találkozó első félidejének nagyobb hányadát, hiába volt több kidolgozott támadása a hazaiaknak, a Nyíregyháza talált csak arra lehetőséget, hogy a játékszert az ellenfél kapujába juttassa.

Magabiztos volt a Dunaújváros PASE gárdája a mérkőzés első percétől kezdve, szinte folyamatosan tartotta az nyíregyházaiakat a saját térfelükön. Több sikeresen kialakított helyzet végeredményeként jutott el a labda a Szpari hálóőréhez, de gólra váltani egyszer sem sikerült a támadásokat.

SONY DSC