Gól nélküli első félidőt követően mentek az öltözőbe a csapatok. A második félidő ismételten a Dunaújváros PASE előretolt támadásairól szólt,  nyerni akart a csapat. Egy védelmi hibát követően Bajzát Péter könyörtelenül kihasználta helyzetét a meccs ötvennyolcadik percében. A továbbiakra megrekedt egy kis időre a Dunaújváros PASE “hengerlése”, kellett egy jó tíz perc, mire újra felvették a játék fonalát, és újra erőszakosan döngetni kezdték a Spartacus kapuját. Kettő perccel hosszabbított a játékvezetés, de ez sem hozta meg a Dunaújváros PASE-nak a kiegyenlítés lehetőségét.

SONY DSC

A Dunaújváros PASE játékosai, és vezetése köszönettel tartozik azon ezerötszáz ember számára, akik a kezdeti eső ellenére kilátogattak a Dunaújváros Stadionba, és a mérkőzés lefújásáig folyamatosan biztatták a DPASE játékosait a támadásaik eredményes befejezésére.

A mérkőzés galériája:

A mérkőzés statisztikája:

A hazai, első félidei helyzetek zömét Böőr Zoltán alakította ki a mérkőzés 14., 28., 31., 44. percében, miközben Godslove Egejuru-t is sikeresen indította egyik passzával. A vendégek közül csak Bajzát Péter tudott helyzetet kialakítani a 33. percben.