ZTE FC: Vlaszák Géza, Bogunovic Milan, Vittman Ádám (Simonfalvi Gábor), Preklet Csaba, Batista Dos Santos Marcus Vinicius (Babati Benjamin), Kovács Gergő, Grbic Denis, Nagy Zoltán Dániel, Sluka Marián, Bernando Frizoni Da Cruz Dias (Hajdú Norbert), Holdampf Gergő

Dunaújváros PASE: Milite Árpád, Villám Balázs, Burucz Barna, Farkas Viktor, Csehi Tamás, Böőr Zoltán (Galambos Ádám), Sárközi Norbert, Urbin Péter, Petneházi Márk, Riberio Da Silva Vasconcelos Thiago (Jakab Dávid), Egejuru Godslov Ukwuoma (Perovic David)

Hatalmas elánnal esetek egymásnak az ellenfelek Zalaegerszegen. Az első percekben a hazaiak igyekeztek beszorítani a Dunaújváros PASE játékosait a saját térfelükre. Két-három percenkét kaptak szögletrúgási lehetőséget, mely beadásokból rendre nem született pontot érő eredmény a számukra. Milinte Árpádnak is megvolt az első labdaérintése védésben a tizenötödik percben. Az első félidő derekához érve megindult a vendégtámadások sora Urbin Péter előretörésével. Ezen támadásoknak meg is lett a gyümölcse! Burucz Barna megszerezte a mérkőzés, valamint csapatának első találatát a huszonnegyedik percben.

SONY DSC

A folytatásban is a dunaújvárosiak alakítottak ki helyzeteket. Egejuru Godslov, Riberio Thiago és Villám Balázs is eljutott Valszák Gézáig, de gólra nem sikerült váltani a támadásaikat. A meccs apró pikantériája lett volna, ha zalaegerszegi találattal a DPASE góljai szaporodtak volna, amit Kovács Gergő egyik szerencsétlennek induló hazaadás-fejesével érhetett volna el.

A második játékrész első pillanatai, az első félidő elejéhez hasonlóan, újra a hazaiak előretöréséről szólt, amiben Vittman Ádám be is talált a vendégek kapujába. A DPASE csapatának számára szerencsétlen percek következtek, hiszen az egyenlítést követően, egy sarokrúgást követően, hatalmas kavarodás alakult ki Milinte Árpád hálója előtt. Egy gól, ráadásul hazai, valamint egy földön fekvő dunaújvárosi, Böőr Zoltán lett a végeredménye a tumultusnak. Hidegzuhanyként hatott a csapatunkra ez a váratlan fordítás.