A további percek a fáradó játékosok cseréjéről és a pályán lévőek kakaskodásról szólt mindkét félnél. Az vezetőedzők kihasználták mind a három cseréjüket, és a ZTE három, a Dunaújváros PASE egy sárgával “gyarapodott”. A hetvenötödik perctől a mieink közül Urbin Péter kétszer, Burucz Barna egyszer közelítette meg Vlaszák Géza kapuját, de a rendes játékrészben nem gyarapodott a Dunaújváros PASE góljainak száma.

SONY DSC

A játékvezetés kettő perces hosszabbítást ítélt meg, mely döntés nem hozott nagy örömöt a hazai szurkolóknak. Nem érezték veszélyben a zalaiak a megszerzett előnyüket, de mégis a félelem érzete volt rajtuk, mert még volt ideje az ellenfélnek a fordításra. Be is következett, amitől Lendvai Miklós játékosai tartottak, a Dunaújvárosból érkezett, éppen Zalaegerszegen mérkőzést játszott kicsi Acélbikák pedig a lelátón reménykedtek. Urbin Péter a hosszabbítás utolsó percében megtalálta a labda útját a zalaegerszegi kapuba.

Kettő-kettes döntetlennel a reménytelenből hozta vissza a Dobos Barna csapat az elveszettnek tűnő találkozót egy pontot eredményezőre.