Soronkövetkező mérkőzését március nyolcadikán, szombaton játssza a Dunaújváros PASE. Az ellenfél a Zalaegerszeg csapata, akik huszonnyolc ponttal állnak jelen pillanatban az ötödik helyen a Nemzti Bajnokság másodosztályában.

zte-dpase

Nem kis teherrel indulnak a DPASE játékosai a feladatnak, méghozzá a győzelem megszerzésének, az elmúlt hétvégén elszenvedett hazai vereség után. Talán ez a kis megingás is arra sarkalja Dobos Barna együttesét, hogy minden játékos, aki Nőnapon a zalaegerszegi pályára lép, megtegyen minden tőle telhetőt a győzelem kivívásáért.

A nagy múltra visszatekintő zalaiak, a napokban talán leküzdötték a sok más csapatot is sújtó anyagi nehézségeket, és ma-holnap már csakis az előttük álló mérkőzésre koncentrálnak. Eddig, az idei szezonban, kiegyensúlyozott mérleget mutatott Lendvai Miklós alakulata, csak az NBII. két éllovasától szenvedett el nagyobb mértékű vereséget.

A Dunaújváros PASE  két sérültet, Szalai Tamást és Urbán Gábort leszámítva, teljes kerettel készült az idegenbeli találkozóra. Bízhatunk a játékosokban, hogy a holnapi napon is meg tudják majd ismételni az augusztus harmincegyedikei teljesítményüket, és ha nem is három találattal, de legalább egyel többel, mint a Zalaegerszeg, a Dunaújváros PASE fogja győzelemmel zárni az összecsapást!

 

zte-dpase-preonline

A dpase.hu, mint a Dunaújváros PASE hivatalos honlapja először jelentkezik élő közvetítéssel csapatunk idegenbeli mérkőzéséről. A tervezett jegyzőkönyv szerű szűkszavúság miatt előre is elnézését kérjük a szurkolóknak, de talán ez a pár soros visszajelzés is elegendő lesz ahhoz, hogy lépésről lépésre nyomon lehessen majd követni a DPASE minden törekvését a mérkőzés megnyerése érdekében. A második félidő lefújását követően, rövid időn belül, egy összefoglalóval, és a vezetőedzők értékeléseivel is jelentkezik a dpase.hu.

Szurkoljon velünk mindenki most szombaton!