Az U21 illetve U17, valamint a Megyei I. osztályú csapatunknál is megkezdődött a bajnokság tavaszi idénye a hétvégén.

Az U21-es csapat az újdonsült edző, Jakab Elek vezetésével, hazai pályán a Salgótarjáni BTC gárdáját fogadta az Agrospeciál Sporttelepen, szombaton délelőtt 11 órai kezdettel.  Az első félidő 25. percében a vendégcsapat szerezte meg a vezetést, melyet egészen a második félidő 18. percéig meg is tartott. A 63. percben sikerült egyenlíteni csapatunknak Sáfár László révén, ami az áttörést is meghozta számunkra. A gól után felélénkülve, további 4 gólt sikerült értékesíteni csapatunknak, mellyel végül 5-1-es győzelem született 90. percnyi játék után.

SONY DSC

Dudás Péter fiataljai szintén 11 órakor lépek pályára az Agrospeciál Sporttelepen, szintén a tarjáni csapat ellen. A forgatókönyv szinte majdnem megegyezett a másik mérkőzésével, hiszen a végeredmény itt is 5-1-es hazai siker volt. Azonban U17-es csapatunk a játék elejétől kezdve uralta a mérkőzést, helyzeteket dolgozott ki, s a gólok gyártását már a 2. percben megkezdte. Egy védelmi hibának köszönhetően ellenfelünk is gólt szerzett a 8. percben, de csapatunk tovább folytatta a taktikus játékot, így a félidő végén 3-1-es hazai vezetéssel pihenhetek meg a játékosok. A második félidő nem mutatott nagy változást a játék képében, magabiztos játékkal további két gólt értékesített csapatunk.

Megyei I. osztályú csapatunk a Fejér megyei bajnokság 16. fordulójában, hazai pályán a Bicske együttesét fogadta, vasárnap 14.30-kor. Jól kezdtük a mérkőzést, a 26. percben megszerzett gól után még magabiztosabbá vált a játékunk. Helyzeteket alakítottunk ki, taktikus, okos megoldásokkal próbáltuk feltörni az ellenfél védelmét, ami meg is hozta sikerünket, hiszen 3-0-s győzelmet arattunk az Agrospeciál Sporttelepen.

Eredmények:

Dunaújváros PASE U21 – Salgótarjáni BTC: 5 – 1

Gólszerző: 2’ és 52’ Laklia Bence; 31’ Matolcsi László; 43’ Badi Kristóf; 65’ Csányi Dávid

Dunaújváros PASE U17 – Salgótarjáni BTC: 5 – 1

Gólszerző: 63’ Sáfár László; 67’, 74’ és 88’ Sóron Tibor; 81’ Jakab Dávid

Dunaújváros PASE II. – Bicske: 3 – 0

Gólszerző: 26’ Varga Krisztián; 55’ Galambos Ádám; 69’  Tóth Tibor