Az ifjú középpályás az idei évben csatlakozott a Dunaújváros PASE csapatához. Az egyéni vélekedése alapján is a védekezés az erőssége.

SONY DSC

A játékos holnap, azaz március ötödikén ünnepli huszonegyedik születésnapját! Isten éltessen Norbi!

A budapesti születésű sportoló hét esztendős korában, Biatorbágyon ismerkedett meg a futball rejtelmeivel. Édesapjának ismerőse volt a szomszéd település csapatának trénere, így adódott a lehetőség, hogy komolyabb szinten is foglalkozzon a focival. Kezdettől fogva a védekezésben tudta magát elképzelni, és az első pályán töltött percek bizonyították is neki, hogy jó döntés volt – ez a poszt a legmegfelelőbb az ő számára.

Az általános iskola elvégzését követően Felcsúton folytatta a tanulmányait, és természetesen a futballt is. Itt eredményesen érettségizett és megszerzett egy középfokú nyelvvizsgát is angol nyelvből. Továbbtanulást is tervezett, ezért felvételizett, majd elkezdte a főiskolát matematika-földrajz szakon, de a foci előnyt élvezett, így a tanulmányok halasztásra, de feledésre ítéltettek.

A felcsúti akadémiáról „átjárás” adódott a „Vidi”-be, ahol meg is állapodott az NBIII.-as csapatánál hat hónapra. Ennek lejárta után érkezett Dunaújvárosba, a PASE-hez.

Norbi erdélyi gyökereket is őriz magában, e miatt sokszor látogat a rokonaihoz Erdélybe. Szereti is a társaságot. Amikor csak teheti, összejár a hozzátartozóival, régi barátaival. Alkoholt nemigen fogyaszt, a teakülönlegességeket részesíti előnyben, ha folyadék fogyasztására kerül sor. Kedvenc étele is a folyadék, illetve az egészséges eledel beviteléről szól, mert a hideg gyümölcsleves a kedvence; és ha egy kicsit fokozni akarja ennek az ízvilágát, akkor egy gombóc fagyival meg is spékeli.

A bulizástól nem zárkózik el, most javasolom neki, ha teheti, ünnepelje is meg a születésének évfordulóját (szerkesztő)! De ha magányra vágyik, akkor szívesen hallgat alternatív zenéket külföldről, vagy a hazai zenekarok valamelyikétől. Olykor-olykor egy történelem, esetleg egy pszichológia tartalmú irodalmat olvasgat, szimplán a maga okítására.