A Nemzeti Bajnokság II. osztályában húsz pontot megszerző Ceglédi VSE lesz a vasárnapi ellenfele a Dunaújváros PASE csapatának.

dpase-cegledivse

Együttesünk a revans esélyével készül a találkozóra, hiszen Kiss László gárdája, még szeptemberben, pontot rabolt tőlünk a hazai pályájukon. Az azóta eltelt összecsapások során a ceglédiek négy győzelmet, kilenc vereséget, valamint egy döntetlent értek el, mely eredmények ismeretében említésre méltó, hogy kevésszer kaptak ki nagy gólkülönbséggel és a tabella éllovasa, a Nyíregyháza is csak egyszer zörgette meg a kapujukat.

A DPASE mérlege kilenc győzelem, két vereség és három döntetlen a ceglédi vendégeskedés óta. Csapatunknak egyetlen terve lehet csak, mégpedig a győzelem megszerzése, mert a legutóbbi hazai vereségért és a zalában döntetlenre visszahozott mérkőzésért a csapatnak kárpótolnia kell önmagát, és azért arról se felejtkezzünk el, hogy a győzelemért járó pontokat is be kell gyűjtenünk, hiszen a tabellára tekintve látható, hogy vannak erőteljesen felzárkózó csapatok a minket követők között.

Kell a csapatnak a pont, kell a győzelem, és kell a szurkolók buzdítása is, ezért a Dunaújváros PASE játékosai és vezetősége mindenkit vár egy remek vasárnapi focimeccsre, tizenöt órai kezdéssel, a Dunaújvárosi Stadionba!