– Meg lesznek-e a feltételek ahhoz, hogy csapatunk az NBI-ben játszhasson?

– Ez egy nehéz kérdés. A pénzügyi háttér megteremtése nem egyszerű feladat. A hírekben most is halljuk, hogy van olyan patinás csapat, melyet a megszűnés réme fenyeget. Véleményem az, hogy először a pályán teljesítsünk, majd utána várhatjuk azt, hogy ezért mit kapunk, illetve mit tehetünk. Ha van eredmény, akkor támogatás is könnyebben lehet. Ha nincs eredmény, akkor nincs miről beszélnünk. A sport üzlet, amelybe mindig érdemes befektetni, hiszen az nem csak egy csapatról szól, hanem a környezetünkről is. Hozzájárul ahhoz, hogy a szurkolók kiszakadjanak a mindennapok fáradalmaiból, és jól érezzék magukat a rendezvényeken. Itt kiadhatják magukból a felgyülemlett stresszt, mely örömet okozhat.

– A városvezetésnek mennyire szívügye a labdarúgás?

– Nagy odafigyeléssel tekint a városvezetés és jelenlegi kormányunk is a labdarúgás felé. Ezt bátran kijelenthetem, hiszen tagja vagyok a sportbizottságnak is. De a figyelem nem csak a labdarúgásra irányul, hiszen a többi sportágba is sok pénz fektetünk, így a tömegsportba is. Az Dunaújváros vezetésének is nagyon fontos célkitűzése, hogy minél több egészséges gyermek legyen, akikből egészséges felnőttel válhatnak majd. Letelepedni is várjuk azokat a családokat, akiket a sportolni vágyás vonz, hiszen nálunk majdnem minden sportág megtalálható.

– Mit vár a Sopron ellen?

– A Cegléd elleni siker egy olyan kaput nyitott meg, amely után az út csak felfelé vezet. Sopronban természetesen győzünk!