Ferihegy Sportakadémia Vecsés – Dunaújváros PASE U21: 0 – 2

Gólszerző: 35’ Sáfár László, 45’ Sóron Tibor

U21- es csapatunk a Közép ’B’ csoport 19. fordulójában Vecsésre utazott, ahol a Ferihegy Sportakadémia Vecsés csapata ellen lépett pályára. Jakab Elek és gárdája 2-0-s győzelmét már az első félidőben beállította, hiszen a 35. percben Sáfár László révén, míg a 45. percben Sóron Tibor révén szerezte meg a vezető találatot. Az első játékrészben csapatunknál kiemelt szerepet kapott a letámadás alkalmazása, így érvényesíteni tudták akaratukat ellenfelük ellen, míg a második félidő egy könnyebb, felszabadultabb játékot hozott csapatunk számára. Ezzel a győzelemmel, 19. forduló után 51 ponttal  is magabiztosan vezeti U 21-es csapatunk a tabellát.

DSCF0522

Ferihegy Sportakadémia Vecsés – Dunaújváros PASE U17: 2 – 1

Gólszerző: 47’ Bartha Krisztián

Az U17-es korosztályunknak már nem volt ilyen sikeres a hétvégi bajnoki forduló. Ők is szintén a vecsési csapathoz utaztak, ahol 2-1-es arányban a hazai gárda bizonyult jobbnak. Csapatunk álmosan, fáradtan kezdte a mérkőzést, melynek meg is lett a böjtje, hiszen ellenfelünk a 39. percben egy szöglet révén megszerezte a vezető találatot. Az első félidő hosszabbításában kiegyenlítettük az eredményt, Bartha Krisztián révén, s a második félidőt mi kezdtük jobban, de egy védelmi hibánkat kihasználva a 81. percben ismét megszerezte a hazai csapat a vezetést, ezzel beállítva a 2-1-es hazai győzelmet.

Dunaújváros PASE U19 – Diósi TC-Select: 3 – 0

Gólszerző: 23’ 41’ Dunai András, 72’ Spánitz Levenete

U19-es korosztályunk az egyel idősebb, vagyis az U21 II. o. Közép-Nyugat bajnokságban, hazai pályán a Diósdi TC-Select csapatát fogadta a Pálhalmai Sporttelepen. Az idény első bajnokiján lelkes ellenfél ellen kellett megküzdenie játékosainknak a győzelemért. Gyalus Zoltán csapata végig kézben tartva a mérkőzést, időnként szép helyzeteket kialakítva 3-0-s győzelmet aratott ellenfele ellen.

Dunaújváros PASE U16 – Diósdi TC-Select: 1 – 3

Gólszerző: 49’ Kovács Roland

Balogh Zsolt fiataljai szintén az eggyel idősebb korosztály ellen léptek pályára, az U17 II. Közép-Nyugat csoportjában. A tavaszi idény első fordulóján magasságbeli fölényben lévő, fizikálisan is erősebb csapat ellen kellett helytállni játékosainknak. Mezőnyben nagyot küzdött csapatunk, és az első félidő után döntetlennel fordultak a csapatok. A második játékrészben a pontrúgásoknál alul maradtunk, így végül 3-1-es arányban a vendégcsapat győzött.

Dunaújváros PASE U15 – SZTK-Erima: 1 – 0

Gólszerző: 54’ Boldizsár Csaba

Horváth Csaba U15-ös korosztálya az U15 II. o. Közép-Nyugat csoport 18. fordulójában a Szigetszentmiklós csapatát fogadta hazai pályán. Végig kézben tartva a mérkőzést, több gólhelyzetet kialakítva végül 1-0-ra sikerült legyőznie a 6. helyen álló SZTK-Erima csapatát, s így 32 ponttal a második helyen áll a tabellán.

Dunaújváros PASE U14 – SZTK-Erima: 3 – 4

Gólszerző: 25’ 64’ Tóth Ottó, 81’ Máthé Dávid

U14-es csapatunk, szintén a Közép-Nyugat csoportjában szerepel a másodosztályban. A 18. fordulóban szintén az SZTK-Erima csapatát fogadták az Agrospeciál Sporttelepen. A bajnokság egyik legjobb csapata ellen az első félidőben 2-3 gólos előnyt is szerezhettünk volna, de sajnos a befejezések pontatlanok voltak, így 1-1-es félidei eredménnyel fordultak a csapatok. A második játékrészben ki-ki mérkőzés kerekedett, melyből csapatunk került ki vesztesen, így 3-4-es vendég siker született.