A Dunaújváros PASE rendezésében került sor március 2-án öt csapat részvételével a lány U 15-ös korosztály terem labdarúgó tornájára az Arany János iskola tornatermében. A hazaiak mellett elfogadta a meghívást a Puskás Akadémia, akik két csapattal neveztek a kupára. Mellettük még részt vett a Pusztaszabolcs és a Nádasdladány női utánpótlás csapata is.

????????

Izgalmas, küzdelmes és jó iramú mérkőzéseken dőlt el a helyezések sorsa, mely alapján megérdemelten és magabiztosan első helyezett lett a Dunaújváros PASE csapata. Egy döntetlen és három győzelem volt a mérlegük a nap végén. A Puskás Akadémia mindkét csapatát sikerült legyőzni, valamint a Nádasdladány együttesét is. A döntetlen a Pusztaszabolcs elleni nyitó mérkőzésen született, ahol még álmosak voltak játékosaink. A torna gólkirálynője a hazai csapatból Tóbiás Fanni lett.

A második helyezést a Puskás Akadémia I csapata érte el, valamint a torna legjobb játékosa is a második helyezett együtteséből került ki Balázs Krisztina személyében.

A harmadik helyezést a Nádasdladány csapata érte el, valamint a torna szépségkirálynője díjat Domján Barbara kapta meg.

Negyedik helyen a pusztaszabolcsi csapat végzett, a torna legjobb kapusa címet Pék Bernadett érdemelte ki a csapatból az egész napos remek védéseivel.

Ötödik helyen végzett a Puskás Akadémia II. csapata, akik a legsportszerűbb csapat címét kapták meg a szervezőktől.

Minden csapat ásványvizet és egy kis harapnivalót kapott a rendezvény során, melyet egyesületünk biztosított!

A mérkőzések közben a Dunaújváros PASE női felnőtt csapata bemutató mérkőzést játszott Kunszentmiklós csapatával, akiknél a hazaiak két góllal bizonyultak jobbnak.