Dobos Barna sportigazgatót, Milinte Árpád kapust és Urbin Pétert kértük arra, hogy adjanak választ kérdéseinkre.

– Hogyan láttátok csapatunk eddigi teljesítményét?

dobos barna

Dobos Barna: – Amikor az év elején elindultunk, akkor azt a célt határoztuk meg, hogy biztosan bennmaradjunk a másodosztályban. Most pedig, egy nagyon jó őszi szezon után úgy tűnik, hogy sokan úgy gondolják, a mércét magasra emelve, hogy a feljutás is lehetséges. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy kihozzuk magunkból a maximumot. Mindezt annak szellemében mondhatom, hogy az eredeti céljainkat már teljesítettük.

Milinte Árpád: – Volt egy kimagasló őszi szereplésünk, ami várakozáson felüli teljesítmény volt. A feladatunk, hogy tavasszal is megfeleljünk annak a mércének, amit felállítottunk magunknak. Hétről hétre mindent meg fogunk tenni, hogy ez folytatódjon. Most úgy érzem, hogy mérkőzésről mérkőzésre jobb formában vagyunk, és bízom abban, hogy ez továbbra is így lesz.

Urbin Péter: – Én nemrég csatlakoztam, de azt látom, hogy folyamatos a fejlődésünk. Egyre jobbak lettünk, és egyre jobbak leszünk. Nyílván egyre nehezebb is lesz a helyzetünk, hiszen az ellenfelek egyre jobban felkészülnek ránk, de bízom abban, hogy az elért szintet fogjuk tudni tartani. A bajnokság végéig ki kell tartanunk akaratban és játékban egyaránt.