– Mit vársz a meccstől? Mivel lennél elégedett?

Dobos Barna: – A sportember csak a győzelemmel lehet elégedett. Ezzel így vannak a szakvezetők és a játékosok is. Akkor vagyunk maradéktalanul elégedettek, ha jó, látványos játékkal győzünk. Mindent megteszünk ennek érdekében, és meglátjuk, hogy hogyan sikerül. Sajnos Szalai Tamás után Burucz Barnára sem számíthatok, aki súlyos térdsérülést szenvedett. Őt a mai napon meg is műtötték. Most úgy tűnik, hogy legalább fél évig nem tud a csapat rendelkezésére állni. Tamás szerencsére már a rehabilitációnál tart, és bízom abban, hogy mielőbb visszatér közénk.

– Árpi. Kapusszemmel mit vársz a Balmazújváros ellen? Mire kell a legjobban odafigyelned, mire kell a legjobban felhívnod a védekezők figyelmét?

– A koncentrációra. Ez a legfontosabb, hiszen várhatóan mi fogunk dominálni a találkozón, így a vendégek kontráit kell tudnunk majd hatástalanítani. Mindenképpen a győzelemre törekszünk.

– Péter, benned lehet egy kis kettősség, hiszen nemrég még az ellenfél csapatának játékosa voltál. Jól ismered ellenfelünk játékát, játékosait. Mire hívnád fel a figyelmet, vagyis mire és kikre kell nagyon figyelnünk?

urbin péter

Urbin Péter: – Nem hiszem, hogy bármire is fel kellene külön hívnom csapattársaim figyelmét, hiszen mindig felkészülten várjuk ellenfeleinket. Véleményem szerint két hasonló stílusú csapat fog pályára lépni, és ez előre vetítheti, hogy egy jó mérkőzést láthatnak majd szurkolóink, melyet remélem, sikerrel zárunk majd.

A fentiekből is kiolvasható, hogy teljes erővel készül csapatunk a szombati, Balmazújváros elleni, 15 órakor kezdődő mérkőzésre, melyre nagy szeretettel hívják a szurkolókat, hogy közösen zúgjon a HAJRÁ DUNAÚJVÁROS!