A Dunaújváros PASE labdarúgó csapata 2014. március 26-án sajtótájékoztatót tartott, mely témái a megújult honlap, és természetesen a csapat eddigi munkájának értékelése, és a Balmazújvárosi mérkőzésre való felkészülés volt.

sajtótájékoztató 140326

A sajtótájékoztató első részében kiemelt helyet kapott a nyitottság, vagyis az, hogy a sajtó képviselői érezzék azt, hogy ők is részesei, segítői csapatunk munkájának. Ebből a célból a DPASE sajtó tevékenysége úgy újul meg, hogy minden héten szerdán sajtótájékoztatót tartunk. Ez abban segít, hogy a megjelenő sajtóanyagokból minden játékos előtérbe kerülhessen, így őket még jobban megismerhetik szurkolóink, akik ennek a személyes ismeretségnek, és természetesen a csapat teljesítményének köszönhetően is egyre többen bíztatnak majd a helyszínen, a stadion lelátóin is bennünket. Ezzel azt szeretnénk elérni, hogy a hét közepén szakmai értékelést és visszatekintést kaphassanak az érdeklődők az elmúlt hétvégéről, bepillanthassanak a következő mérkőzésre való felkészülésről, csapatunk állapotáról, terveiről. A sajtó munkatársai felé kérésként elhangzott, hogy csapatunk számukra azért lenne fontos, hogy ebben az időpontban minél nagyobb legyen érdeklődésük, hiszen így a játékosok, edzők az edzések időtartamában kizárólag a felkészülésre, az edzésmunkára, a soron következő találkozóra tudnának koncentráltan odafigyelni. Így elérhetjük azt, hogy zavartalanul készüljenek fel a következő összecsapásokra. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem lehet megtalálni bennünket! Sőt! Nem becsuktuk a képzeletbeli kaput, hanem éppen ellenkezőleg, a szerdai napokon kitártuk! Ettől függetlenül, ha ez nem megfelelő a sajtó részére, akkor a csapat továbbra is a rendelkezésükre áll. A kérés ebben az esetben az, hogy ezt lehetőség szerint ne az edzések időpontjában tegyék meg.

Elhangzott az is, hogy kiemelt fontosságú a Dunaújváros PASE céljai között, hogy a labdarúgó mérkőzések az egész család számára nyújtsanak kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget, így ismét azt lehessen látni, hogy minden családnak, nagyszülőtől unokákig tartóan, szokott, állandó helye van a stadionban. Ennek érdekében a Dunaújváros PASE elindított egy akciót a városi és a város környéki általános és középiskolák részére, amely arról szól, hogy labdarúgó csapatunk vezetősége meghívja az intézmények tanulóit, tanuló csoportjait a hazai labdarúgó mérkőzésekre. Ez a lehetőség, ez a meghívás az eddigi két hazai találkozóra szólt, de ezt most kiterjesztjük a tavaszi szezon összes hazai meccsére. Ez azt jelenti, hogy ha a minimum 10 fős tanulócsoportok, miután a PASE technikai vezetőjénél, Petrás Gábornál a mérkőzést megelőzően jelezték belépési szándékukat, ingyen tekinthetik meg a labdarúgó mérkőzéseinket.

A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy a lehetőségeinkhez képest szeretnénk minél jobban kiszolgálni a sajtó képviselőit és szurkolóinkat is, ezért megújult a DPASE honlapja is. Bizonyára többen látták az új felületet a www.dpase.hu-n. Reméljük, hogy tetszik az új felületet, hiszen a fényképek is profikká váltak, valamint a honlap folyamatosan frissül, aktualizálódik. A mérkőzéseket követően maximum fél órával megpróbáljuk közzétenni a csapatok összeállítását és a végeredményt úgy, hogy már a találkozóról készült két-három fotó is fel fog kerülni a honlapra. Ez a felület fogja tartalmazni ezt követően a mérkőzés részletes beszámolóját, melyhez képgaléria is készül. Ezen kívül hetente két-három alkalommal frissítjük a csapatról szóló információkat riportok formájában. Számunkra nagyon fontos, hogy a közösségi oldalunk is aktuális, friss és élő legyen. A megújulással azt szeretnénk elérni, hogy naponta több ezren keressék fel a DPASE honlapját és közösségi oldalát, így minél több szurkoló csatlakozzon hozzánk.