A Dunaújváros PASE labdarúgó csapata 2014. április 9-én sajtótájékoztatót tartott, melynek témái a Gyirmót elleni mérkőzés értékelése, a DPASE rehabilitációs és erőnléti programja, valamint a Szolnok elleni találkozóra való felkészülés volt.

140409DPASEsajtotaj

A sajtótájékoztató első részében arra voltunk kíváncsiak, hogy Dobos Barna sportigazgató, Farkas Viktor és Riberio Thiago játékosok hogyan értékelik a legutóbbi, Gyirmót elleni mérkőzést.

Dobos Barna: – Az előzetes várakozásoknak megfelelően nehéz találkozó volt. Sajnos nem voltunk eredményesek, így nem tudtunk pontot, vagy pontokat szerezni. Ennek elsődlegesen az volt az oka, hogy nem tudtunk gólt rúgni. Ez abból fakadt, hogy nem tudtuk a helyzeteinket kihasználni, valamint az egyéni és csapatjátékban is jobb teljesítményre lett volna szükség.

farkasviktor

Farkas Viktor: – A találkozót két részre lehet bontani. Jól kezdtük a mérkőzést, az eddigi meccseinkhez képest talán a legjobban. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket, de azok kimaradtak. A második félidő elején sajnos érthetetlenül visszaesett a teljesítményünk, nem volt nálunk a labda. Akkor, amikor ebből kilábaltunk volna, kaptunk egy pontrúgás utáni gólt. Ezt követően mentünk az eredmény után, de a mérkőzés két legnagyobb helyzetét is kihagytuk.