2014. április 5-én, szombaton 1800-kor idegenben, a Gyirmót pályáján folytatja az NBII-es bajnoki küzdelmet a Dunaújváros PASE. Ha valaki szeretne elutazni a mérkőzésre, akkor a vendéglátók stadionját Győr – Gyirmóton, a Ménfői u. 59. szám alatt keresse, mely a város szélén, Győr-Gyirmót Pápa felöli oldalán, a 83-as főút mentén található.

34

 

Csapatunk legutóbbi, a Balmazújváros elleni sikerének köszönhetően megerősítette helyét a tabella második helyén, míg a vendéglátók a hatodik helyen állnak. Mindkét csapat számára fontos tehát a győzelem megszerzése, hiszen számunkra ez azt jelentené, hogy továbbra is megőrizzük, siófoki győzelem esetén is, négy pontos előnyünket riválisunkkal szemben, de a Gyirmót, a legideálisabb esetben akár a negyedik helyre is feljöhet. A lőtt gólok számából kiderül, hogy mindkét csapat támadó jellegű játékot játszik, hiszen a DPASE 36-szor, míg a Gyirmót 33-szor talált be ellenfelei kapujába. A mi védelmünk stabilabbnak tűnik a számok alapján, hiszen hat góllal kevesebbet kaptunk ellenfelünknél.

Korábbi eredmények a két csapat között: 

Mindösszesen 3 meccs, mely testvéries pontosztozkodást hozott, hiszen egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség született a találkozókon.

2011. szeptember 3-án, az NBII 3. fordulójában Dunaújváros – Gyirmót 0 – 4

2012. március 10-én, az NBII 18. fordulójában Gyirmót – Dunaújváros 0 – 0

2013. szeptember 28-án, az NBII 7. fordulójában Dunaújváros – Gyirmót 2 – 0

 A fentiekből kiolvasható, hogy a lejátszott mérkőzések gólaránya a Gyirmót csapatának kedvez (4:2). Az elmúlt fél évben a Gyirmót négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Dunaújváros egyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki.