Így látták:

SONY DSC

Dobos Barna (sportigazgató, Dunaújváros): – Hatalmas gratuláció jár mindenkinek a klubon belül azért, hogy ilyen pozícióban vagyunk. A bajnokság elején senki sem gondolta volna ezt rajtunk kívül. Nagyon örülünk az újabb három pontnak. Erőn felül teljesítünk, ezúttal is sokat tettünk a sikerért.

SONY DSC

Révész Attila (szakmai igazgató, Kisvárda): – A dunaújvárosiak az első félidőben is többet tettek a győzelemért, de helyzeteik ellenére nem éreztem játékukban a gólt. Abban bíztam, hogy a második félidőben a csapatom a fizikai erejét, gyorsaságát ki tudja használni, ezt azonban egy egyéni hiba keresztülhúzta. A gólt követően nyílt volt a játék, amiért dicséretet érdemel csapatom, ezt a játékot a közönség is élvezhette.

Dunaújváros PASE–Kisvárda Master Good 1–0 (0–0)

Dunaújváros, 850 néző. Vezette: Botló Béla (Kis Zoltán, Iványi István)
Dunaújváros: Dániel – Villám, Farkas V., Kocsis G., Csehi T. – Lázár Zs., Petneházi – Thiago (Perovics, 70.), Böőr (Jakab D., 83.), Godslove (Urbán G., 93.) – Urbin
Kisvárda: Nacsa – Kornutjak, Hegedűs T., Mboussi, Bognár Zs. – Üveges (Brankovics, 65.), Venczel (Irhás, 77.), Nagy B., Fodor A. – Farkas M., Popovics (Pavlov, 59.)
Gólszerző: Böőr (11-esből, 1–0) a 49. percben