– Térjünk át a Gyirmót elleni mérkőzésre, ami megint egy nehéz meccs lesz. Eddig a közelmúltban mindösszesen 3-szor játszottunk ellenük. Ezeken testvéries pontosztozkodást volt, hiszen egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség született. A két csapat legutóbbi összecsapásán mi győztünk 2-0-ra. Ilyen előzmények után mire lehet számítani?

Dobos Barna: – A Gyirmót egy nagyon jó, fejlődő csapat, akiknek kifejezett céljuk az első osztályba kerülés. Ugyan az ősszel a vártnál gyengébben szerepeltek, de a legutóbbi eredményeik azt mutatják, hogy nem lesz egyszerű dolgunk ellenük. Számunkra nagyon nagy siker lenne, hogyha idegenben meg tudnánk szerezni a három pontot, melyért szombaton mindent megteszünk majd.

– Mivel lennél elégedett?

– A felnőtt korosztályban az elsődleges egyértelműen a megszerzett pontoknak a száma, de ez mellett szeretnénk minőségileg is jó játékot mutatni. Meglátjuk, mit hoz majd a mérkőzés, hiszen abszolút biztosra nem mehetünk. Nagyon nehéz dolgunk lesz. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk Gyirmóton, nagyon jó teljesítményt kell nyújtanunk.

– Burucz és Szalai továbbra is sérült, de rajtuk kívül van-e valaki, akire bármilyen okból nem számíthatsz?

– Szerencsére jelenleg nincs olyan játékosom, akire rajtuk kívül ne számíthatnék. Ez azonban még változhat, hiszen betegség, vagy sérülés bármikor közbejöhet. Burucz Barna túl van a műtéten, aki ma kezdi el a rehabilitációs időszakot. Ez azt jelenti, hogy a sok pihenés mellett gyógytornásszal megkezdheti az aprólékos munkát.

– Zsolt. Jó játékosok alkotják leendő ellenfelünket, a Gyirmótot. Mire számíthatsz ellenük?

36

Lázár Zsolt: – Mi már a szezon elején tudtuk, hogy az egycsoportos NBII-ben nem lesznek gyenge csapatok. A színvonal erősebb, mint az előző években volt, melyet a Gyirmót játéktudása is igazol. Több korábbi NBI-es játékos is található a keretükben, ezért nehéz és küzdelmes mérkőzés lesz, de bízom a sikerünkben.

Csapatunk a szokott módon készül az összecsapásra, melyre 2014. április 5-én, szombaton 1800-kor kerül sor. Hajrá Dunaújváros PASE!