dobosbarna

Dobos Barna: – A feljutás szempontjából nagyon fontos forduló előtt állunk, hiszen négy pont az előnyünk, így ha a feljutást nézzük, akkor nyernünk kell. Ez azonban ebben az egycsoportos NBII-ben nagyon nehéz, ezt mutatják az elmúlt hetek eredményei is. Ez nemcsak ránk, hanem a teljes mezőnyre igaz. Nincs könnyű feladat, így a Kisvárda elleni találkozó sem az, hiszen ők szeretnének bennmaradni a másodosztályban, ezért ennek érdekében mindent el fognak követni nálunk is azért, hogy pontot, vagy pontokat szerezzenek. A felkészülésünk alatt mindig feltérképezzük ellenfeleinket, így a mostanit is, e mellet folyamatos az általános felkészülésünk.  Azt azonban elmondhatom, hogy az szerint, hogy mit láttunk erősségnek, vagy gyengeségnek ellenfelünknél, annak megfelelően próbáljuk az edzéseinket felépíteni.

Petneházi Márk: – Az biztos, hogy egy kellemetlen ellenfél ellen fogunk játszani, de az is biztos, hogy nyerni akarunk, és bízom benne, hogy nyerni is fogunk. Sok minden eldőlhet ebben a fordulóban. A Siófok számára is fontos mérkőzés lesz, akik Békéscsabára utaznak. Nagyon kellenének a Kisvárda zárt védekezése ellen az átlövéseink, tőlem is több kell, mint eddig volt. Azokat a szituációkat próbálnunk kell erőltetni, amikor lövőhelyzetbe tudunk kerülni. Az már szokásosnak mondható, hogy minden hétvégének úgy megyünk neki, hogy az ellenfél védekezésre rendezkedik be. Nem egyszerű feltörnünk ezt, de megpróbáljuk ennek az ellenszerét megtalálni.

Egejuru Godslove: – Tavaly 1-1-et játszottunk idegenben, ami nagyon nehéz meccs volt. Keményen védekezett a Kisvárda, csúsztak-másztak minden labdáért, és veszélyes kontrákat vezettek. Erre készülünk most is. A hazai pályán mindenképpen győzelemre törekszünk. Az a combsérülésem, ami a Siófok elleni találkozó előtt volt, szerencsére elmúlt, így majdnem száz százalékos állapotban érzem magam.

Dobos Barna: – A feljutás szempontjából a Gyirmótot sem szabad kihagynunk, akik remek tavaszi teljesítményt mutattak. Ők Nyíregyházára utaznak, ahol pénteken játszanak majd TV-s meccset, így mi a végeredmény tudatában lépünk majd itthon pályára. Ami a legfontosabb feladat, hogy gólt szerezzünk, hiszen ez legutóbb sem sikerült. Voltak lehetőségeink, de ezekből többet szeretnénk kihozni. Remélem, felszakad bennünk az a gát, amely eddig megakadályozott minket a gólszerzésben.

– Milinte Árpira és Sárközi Norbertre nem számíthatsz a piros lapok miatt. Ez milyen változtatásokat jelent majd a kezdőcsapat felállásában, és kik fogják őket helyettesíteni?

 Dobos Barna: – Van egy keretünk, melyben sajnos többen sérültek is, de a keret többi tagja is meg fogja tudni oldani a feladatát, reméljük ugyanolyan, vagy akár jobb szinten is, mint a hiányzóink. Azt, hogy név szerint kik lesznek azok, akik pályára lépnek az eltiltottak helyett, még nem tudom megmondani.  Az is a héten fog eldőlni, hogy két kapusunk közül ki fog kezdeni.

 

A Kisvárda elleni összecsapásra 2014. április 26-án, szombaton 1700-kor kerül sor, melyre ismét várjuk a hazai közönséget.

Hajrá Dunaújváros PASE!