Kedves leendő Elsősök, kedves Szülők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dunaújváros PASE sportosztályt indít partneriskoláiban, a Gárdonyi Géza Általános Iskolában, és a Vasvári Pál Általános iskolában.

Gyermekük beiskoláztatására 2014. április 28. és április 30. között adódik lehetőségük. A sportosztályos tanulóinknak a délelőtti oktatás során labdarúgó foglalkozások is szerepelnek a tantervben. Az osztálylétszám 24 fő, amelybe mindkét iskolában 12-12 fő nyer felvételt, ezek az osztályok kiegészülnek más sportág leány sportolóival.

A felvételt nyerő sportolóink számára kiváló lehetőség nyílik tehetségük kibontakoztatására, mivel a sportosztály adta lehetőség miatt az egyesületi edzéseken kívül, több foglalkozáson vesznek részt. Ezen foglalkozásokon szakképzett edzőink lesznek segítségükre a mindennapokban.

Egyesületünk a jövőben szeretné megvalósítani, hogy partneriskoláiban műfüves pálya épüljön, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a gyermek a legideálisabb körülmények között gyakorolhassanak, fejlődhessenek.

Az iskola nyújtotta egyéb lehetőségekről a partneriskoláink honlapján tájékozódhatnak:

0000000009    suli3

http://www.vasvaris.hu                               http://www.gardonyi-duj.sulinet.hu

 

A jelentkező szülőktől kérnénk, hogy a jelentkezési lap leadásánál feltétlenül jelezzék, hogy a sportosztályba szeretnének felvételt nyerni.