A Dunaújváros PASE labdarúgó csapata 2014. május 14-én sajtótájékoztatót tartott, melynek témái a Kozármisleny elleni mérkőzés értékelése, a következő, Ajka elleni találkozóra történő felkészülés, valamint felhívás a szurkolóink felé a szurkolói buszról.

SONY DSC

A sajtótájékoztató első részében arra voltunk kíváncsiak, hogy Dobos Barna sportigazgató, Petneházi Márk és Urbin Péter hogyan értékelik a legutóbbi, Kozármisleny elleni mérkőzést.

SONY DSC

Dobos Barna: – Nagy örömünkre magabiztos győzelmet arattunk. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, amelyben gólokat tudtunk rúgni. Ami egy kis hiányérzetet okoz, az az, hogy a második félidőben ezt nem tudtuk folytatni, de az eredmény tudatában ez megbocsátható.

 Petneházi Márk: – Végre tudtunk egy nagyobb arányú győzelmet aratni. Ehhez kellett a jó kezdés, hiszen gólokat tudtunk rúgni az első félidőben. Már ekkor eldőlt a találkozó. A folytatásban próbálkoztunk azzal, hogy nagyobb arányú győzelmet arassunk, melyet sajnos nem tudtunk megvalósítani, de így sem vagyunk elégedetlenek.