– Térjünk át egy igazán örömteli hírre, hiszen büszkén kijelenthetjük, hogy az U 21-es csapatunk, Jakab Elek irányításával megnyerte a bajnokságot, melyhez szívből gratulálunk!

 SONY DSC

Dobos Barna: – Gratulálok én is a teljes csapatnak! Itt azonban még nincs vége a munkának, hiszen az elsőség megszerzése még nem jelenti azt számukra, hogy automatikusan felkerülnek az első osztályba, hiszen osztályozó mérkőzéseket kell még játszaniuk. Ha a tavalyi rendet nézzük, akkor biztosan még kettő csapat vár a fiúkra, akikkel szemben oda-vissza vágós alapon dől majd el a felkerülés sorsa. Nagyon komoly csapatokkal kell szembenézniük a dunaújvárosiaknak, hiszen ellenfélül szóba jöhet a Zalaegerszeg, a Gyirmót, a Békéscsaba, a Mezőkövesd és a Kecskemét is. Olyan csapatok ezek, akiknek a felnőtt csapataik vagy a másodosztályban vannak, vagy az NB I-ben szerepelnek. Minden leendő ellenfelünknek komoly utánpótlás bázisa van. Szurkolunk a fiúknak, és arra kérek minden labdarúgás szeretőt, hogy ha tudjuk már az osztályozók pontos időpontját, akkor minél többen jöjjenek ki szurkolni az U 21-es csapatnak, hogy sikeresen vegyék a párharcokat.

 

A sajtótájékoztató harmadik részében a szurkolói busz indításával kapcsolatos információk hangzottak el.

Szurkolói busz indul Tatabányára!
A nagy érdeklődésre való tekintettel a 2014. május 24-én 1800 órakor szombaton megrendezésre kerülő Tatabánya FC – Dunaújváros NB II-es mérkőzésre – megfelelő létszámú szurkoló jelentkezése esetén – szurkolói buszt indítunk, amely 1530-kor indul a Dunaújváros Stadion elől.

Ennek költsége a klub szurkolói számára 1.000,- forint, mely összeg már a belépő jegyet is tartalmazza.

Jelentkezni– 2014. május 23-a péntek 1200 óráig – Petrás Gábornál (+36-70/616-5941) és Gergelyfi Erzsébetnél (+36-30/505-8387) lehet.

Szurkoljunk együtt csapatunknak! Hajrá Dunaújváros!