Böőr Zoltán: – Mi alapvetően abból indulunk ki, hogy van még hátra négy forduló, amelyből még tizenkettő pontot szerezhetünk. Én nem szeretek nagyon távolra nézni, hiszen aki messzire néz, az megbotlik. Én csak a Kozármisleny elleni három pontra koncentrálok.  Minden ellenfelünket nagyon tiszteljük, biztos nem lesz egyszerű a dolgunk, hiszen számukra a bennmaradáshoz kellenek még a győzelmek. Tavasszal egyszer sem játszottunk könnyű meccset, ezért nem az ellenfelekkel, hanem saját magunkkal kell foglalkoznunk.

Dobos Barna: – Fontos azt észrevennünk, hogy azok a csapatok, melyek a kiesés szempontjából bajban vannak, azok a tavasszal milyen jó eredményeket produkálnak. Ebből is látszik, hogy milyen szoros a mezőny, hiszen mindannyian szeretnének a másodosztálynak a tagjai maradni.

 

A Kozármisleny elleni összecsapásra 2014. május 7-én, 1730-kor kerül sor.

 

A sajtótájékoztató harmadik részében a „Focizz velünk” sportnapról hangzottak el értékes információk.

SONY DSC

A Dunaújváros PASE és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség közös szervezésében kerül megrendezésre a „Focizz Velünk!” családi sportnap, mely a városrehabilitációs projekt keretében megépült új sportpálya átadását és egyben ünnepélyes megnyitását takarja. A rendezvény 2014. május 10-én reggel, 0900 órakor kezdődik az új sportpályán, a Városháza tér mögött.

A nagyszabású rendezvényt Galambos Dénes Országgyűlési Képviselő Úr nyitja meg, melyet követően Cserna Gábor Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármestere ünnepélyes keretek közt adja át a sportpályát, amelyet birtokba vesznek a gyermekek.

A programban szerepel majd labdarúgó torna, sorverseny, de bemutatókat élménybeszámolókat is megnézhetnek és meghallgathatnak az érdeklődők.

A szervezők egész napos kikapcsolódást, sportolási lehetőséget biztosítanak az érdeklődők részére. A DPASE és a DLSZ elképzelései, tervei egybecsengenek Dunaújváros Megyei Jogú Város önkormányzatának sportról, labdarúgásról és a mozgás öröméről alkotott céljaival, ezért arra buzdítunk mindenkit, hogy jöjjenek el 2014. május 10-én a pályaavató ünnepségre és legyenek részesei egy új sportbázis útjára indításának.