A labdarúgó NBII éllovasai közül vereséget szenvedett a Dunaújváros, a Siófok és a Nyíregyháza is, míg nyert a Gyirmót, akik ezzel feljöttek a tabella harmadik helyére.

A labdarúgó NB II 26. fordulójában a nehéz körülmények között lejátszott találkozón a hazaiak örülhettek a sikernek.

SONY DSC

Esős, borongós időben a kezdődött a mérkőzés, melynek a 8. percében megszerezte a vezetést a hazai csapat. Majoros mutatott be szép cseleket, Takácshoz passzolt, aki hat méterről higgadtan lőtt a hálóba (1-0).  A folyamatosan szakadó esőben a pálya egyre rosszabb minőségű lett, így a romló körülmények miatt nem lehetett minőségi futballról beszélni. A 13. percben Jakab rúgta be a labdát a hazai kapu elé, melyről csatáraink lemaradtak. Két perccel később Majoros kapott jó keresztlabdát a baloldalon, befelé cselezett, lövése azonban elakadt a blokkoló védőn. Nem sokkal később egy 19 méterről leadott átlövéssel próbálkozott Jakoviljevic, de a labda elkerülte a kapunkat.  Az első negyedóra végén jobbról ívelhettek be szabadrúgást a hazaiak a Dunaújváros tizenhatosára, de védőink kivágták a labdát.  Ezt követően ismét Takács szerezhetett volna gólt, de sikerült előle szögletre menteni. A 22. percben Böőr hiába lőtte a labdát Sánta kapujába, mivel les miatt a játékvezető érvénytelenítette a találatot.  A Dunaújváros megpróbálta átvenni a játék irányítását, melynek újabb helyzet lett az eredménye. Egy baloldali beadás után Godslove fejelt hat méterről kapura, de Sánta bravúrral hárított.  Kocsis sárgult be egy rosszütemű belépőt követően az első félóra letelte előtt, majd egyre jobban megnyíltak az égi csatornák, így nemcsak a hazaiakkal és a műfűvel, hanem az azon felgyülemlő pocsolyákkal is meg kellett küzdeniük Farkaséknak. A mieinknek azonban nem a nyakukba ömlő eső volt az igazi hidegzuhany, hanem az, amikor Kocsis a 35. percben megkapta a második sárga lapja után a pirosat is, így ettől kezdve tíz emberrel játszottunk tovább. Kvekveskiri vállalt el veszélyes helyről egy szabadrúgását, ám a hazai játékos a sorfalba vágta a labdát.

SONY DSC

A 41. percben Böcskei Tamás játékvezető félbeszakította a mérkőzést, hiszen a szakadó esőt olyan villámlás és mennydörgés tarkította, hogy a sípmester jobbnak látta az öltözőbe terelni a csapatokat. A szigetszentmiklósi pályakarbantartók ekkor seprűkkel a kezükben jelentek meg a pályán, akik megkezdték a műfű takarítását, hogy az alkalmas legyen a folytatásra.