Dunaújváros belváros megújulásának, városrehabilitációs projektjén belül épített meg DMJV Önkormányzata a város lakói számára egy új multifunkcionális sportpályát, hogy a felső Duna parton egy újabb közösségi tér keretein belül sportolni, mozogni lehessen.

SONY DSC

Ennek kapcsán Dunaújváros két nagy labdarúgó szervezete, a DPASE és a DLSZ egész napos sportprogramokkal várja a városlakókat, iskolásokat, gyerekeket. Az ünnepséget szombaton reggel 9.00 órakor Galambos Dénes országgyűlési képviselő nyitja meg, majd ezt követően Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármestere, Cserna Gábor adja át a multifunkcionális sportpályát a város lakossága számára.

Az átadó ünnepséget követően ügyességi versenyt rendezünk a város általános iskolás diákjai részére. Ezt követően a Dunaújváros PASE utánpótlás mérkőzései lesznek láthatóak a sportpályán. A bemutató mérkőzést női labdarúgó villám kupa követi, majd délben igazi foci csemege várható, hiszen az egykori Kohász labdarúgók mérik össze tudásukat a jelenlegi Dunaújváros PASE öregfiúk csapatával.

A KOHÁSZ névsora:

Holló István

Miskovicz Bálint

Gróf András

Kuti László

Boldóczki Sándor

Sztanó Miklós

Edző: Földi Ferenc

Szakosztályvezető: Labát Sándor