Győzött a Dunaújváros és a Gyirmót is, így továbbfolytatódik a feljutásért folytatott, kétcsapatosra szűkült küzdelem.

A labdarúgó NB II 27. fordulójában a kiesés elkerüléséért küzdő Kozármisleny nem jelentett akadályt a Dunaújváros számára.

Dunaújváros PASE – Kozármisleny 3-0 (3-0)

140510dpase-kozarmisleny2

Ideális labdarúgó időben, a Focizz velünk pályaavató projekt záróakkordjaként megrendezett találkozót a mieink kezdték jobban, hiszen a Thiago elleni szabálytalanságáért járó büntetőt Böőr a 4. percben értékesítette.

140510dpase-kozarmisleny1

Ez megnyugtatta a mieinket, akik egy kicsit átadták a játékteret a Kozármislenynek. Ellenfelünk azonban ettől kicsit kinyílt, akik a hazai kontrák által sebezhetővé váltak. Így történt ez a 11. perc legvégén is, amikor Petneházi indította remek ütemben a jobb oldalon felfutó Atot, akinek élesen középre lőtt labdáját az érkező Thiago elől vágták ki a védők. Két perccel később ismét a hazaiak csatára vált főszereplővé, aki összeesett a pályán. Sokáig ápolásra is szorult, majd folytatta a találkozót. Később kiderült, hogy ez nem biztos, hogy jó döntés volt, hiszen az eset újra megtörtént, és gyors orvosi segítség is kellett ahhoz, hogy ne legyen komolyabb a baj.