A sajtótájékoztató második részében a Békéscsaba elleni találkozó volt a téma.

Futball ünnepre készülhetünk szombaton, hiszen a Békéscsaba elleni találkozón már nem kell izgulnunk a játék végkimenetelével kapcsolatban, így a találkozó az ünneplésről is szól majd, hiszen köztudottan egy fordulóval a bajnokság vége előtt közösen ünnepelhetjük csapatunk feljutását az NB I-be. A találkozóra május 31-én, szombaton 1800 órakor kerül sor.

– Ilyen öröm után hogyan lehet készülni a záró fordulóra, mely hazai környezetben, hazai szurkolótábor előtt kerül megrendezésre?

Dobos Barna: – Szeretnénk az utolsó mérkőzésen is jól szerepelni. így a hét további napjait arra fordítjuk, hogy mindannyian erre koncentráljunk. Olyan játékosaink vannak, akikben bízhatunk, hogy ezt a feladatot is meg fogják oldani, hiszen szeretnek nyerni.

– Játékos szemmel, Ti hogyan látjátok mindezt?

Böőr Zoltán: – Természetesen mától minden gondolatunkat a Békéscsaba elleni mérkőzésre fordítjuk. Most még persze örülünk, de már egy másik feladatra kell felkészülnünk. Következik a záró mérkőzés, melyre remélem, hogy sok néző fog kilátogatni, akikkel a találkozó végén szeretnénk együtt ünnepelni, hogy legyen ez egy csodálatos, méltó lezárása az elmúlt két évnek, hogy újult erővel tudjunk nekiállni az újabb feladatnak. Nagyon fontos mérkőzés lesz. Fontos, hogy minél több pontot szerezzünk, és szeretnénk győzelemmel elköszönni egy rövid időre a közönségünktől.

Csehi Tamás: – Hazai pályán csakis a győzelem megszerzése lehet a célunk.  Remélem, hogy sokan jönnek ki szurkolni, akiket ki kell szolgálni. Itt lesznek többünknek a szülei is, akiknek győzelemmel szeretnénk meghálálni az eddigi támogatást. Felszabadult játékot várok, de szerintem ez meg is lesz.

Barna. Akár azt is megteheted, hogy most olyan játékosoknak is lehetőséget adj, akik kevesebb szerephez jutottak a bajnokság során, de azt is, hogy az alapemberek a hazai közönség előtt megkapják a megérdemelt szeretetet a szurkolóktól. Hogyan állhat fel a kezdőcsapat?

Dobos Barna: – Nem hiszem, hogy nagy változás lesz, hiszen olyan játékosok alkotják a keretet, akik győzni szeretnek. A legjobb csapatot kell kiküldeni minden alkalommal, akik kiváló teljesítményt nyújtottak az egész évben.

A találkozóra május 31-én, szombaton 1800 órakor kerül sor.

57 

A sajtótájékoztató harmadik részében – a szombati foci ünnepre – szurkolóinkat hívtuk meg az utolsó NB II-es találkozóra.

Csapatunk vezetőségének döntése értelmében minden szurkolónk ingyenesen tekintheti meg a Dunaújváros PASE – Békéscsaba találkozót, akik közül a 18. életévüket betöltöttek egy korsó sörrel csillapíthatják szomjukat. Jöjjenek minél többen a találkozóra, hogy együtt köszöntsük csapatunkat!

Hajrá Dunaújváros!