Lejátszotta első felkészülési mérkőzését csapatunk a Ferencváros TC ellen a Népligetben.

20140625SMIC3457

Jól kezdtük  a mérkőzés, már a félidő első perceiben többet birtokoltuk a labdát, s így a 10. percben gólnak örülhettünk.  Bruno Pascua indult be a jobb oldalon, kicselezve védőjét Jakab Dávidhoz passzolt, aki  14 méterről Dibusz Dénes kapujába talált.  A gólt követően kiegyenlített játék folyt a mezőnyben, mígnem a 21.percben Urbin Péter készítette vissza a labdát az érkező Petneházinak, akinek   17 méterről elengedett bombáját a hazaiak kapusa hárítani tudta. A félidő további perceiben a kapuk nem forogtak veszélyben, a játék a két 16-os közé koncentrálódott.

20140625SMIC3390

A második félidőben Dobos Barna sportigazgatónk egész csapatát frissítette– hiszen helyet kapott a csapatban több, az U21-es csapatot erősítő játékos – míg a Ferencváros vezetőedzője több poszton cserélt.  A második félidőt lendületesebben kezdte a házigazda, többet birtokolta a labdát.  Az 55. percben Nagy Gergely Buzsáky szabadrúgását védte bravúrosan.  Fiataljaink jól helytállva tartották magukat és kontrákból alakítottak ki helyzeteket, először Tóth Tibor, majd Samuel Ato és Sóron Tibor is veszélyeztette Jova kapuját.  A második félidő utolsó percében egyenlíteni tudott a hazai csapat, pontrúgásból beívelt labdát a hosszún álló Lauth értékesítette. Az egyenlítést követően a játékvezető lefújta a mérkőzést, így az első felkészülési mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszottunk a Ferencváros csapata ellen.

20140625SMIC3380

Dobos Barna – Elégedett vagyok csapatom játékával, jól játszottunk az első felkészülési mérkőzésünkön. Egy szép összejáték után Jakab Dávid által nagyon szép gólt sikerült  szereznünk. A védekezésünkre sem lehet panaszunk, hiszen jól zártunk vissza. A második félidőben a teljes csapatot frissítettem, a gól ellenére őket is dicséret illeti. Fejlődnünk kell a helyzeteink kihasználásában, hiszen gólra vagy gólokra kell váltanunk azokat.