Ezt követően az a nagy múltú Zalaegerszeg várt rájuk, amely remek utánpótlás csapatokkal is rendelkezik. Idegenben kezdett Jakab Elek edző csapata, ahol Sárközi Norbert 47. percben szerzett fejesgóljával 1-0-ra győzött, így kedvező helyzetből várta a szombati visszavágót. Az utolsó ki-ki mérkőzés nagyon izgalmasra és gólokban gazdagra sikeredett, hiszen a találkozó 3-3-as döntetlennel zárult. A Dunaújváros góljait Szabó Csaba, Hajdók Gábor és Tóth Tibor szerezték. Ez így azt jelenti, hogy a felnőtt csapatunk után az U21-es gárdánk is feljutott az NB I-be! Összesítésként elmondható, hogy a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatai remek szezont zártak, de közülük az U21-esek kiemelkedtek, hiszen fantasztikus teljesítményt nyújtva, magasan nyerték meg az NB II-es bajnokságot, majd az osztályozót három győzelemmel és egy döntetlennel zárták

????????

Jakab Elek (edző, U21): – A gratuláció Bita Lászlónak is jár, aki remek munkát végzett a fiúkkal az ősz folyamán. A bajnoki cím és az NB I-be jutás megszerzése elsősorban a játékosok érdeme, akik nagyon motiváltan, győzelemre éhesen játszották végig a szezont. Az elmúlt év során sokat fejlődött a csapatom mind egyénileg, mind pedig taktikailag. Ez annak a munkának is köszönhető, amit az erőnléti edzőnk, Szabó András végzett a fiúkkal. Nagy motiváció volt mindannyiunk számára a felnőtt csapatunk sikere is, akiknek ezúton is gratulálok.
Hosszú Péter (csapatkapitány, U21): – A siker kulcsa a jó csapategységben keresendő. A hibátlan szezonért gratulálok a teljes csapatnak! Óriási élmény bajnoknak lenni, az pedig már hab a tortán, hogy az osztályozón túljutva feljutottunk az NB I-be.

 

????????