A Dunaújváros PASE U15-ös és U18-as korosztályos csapatai Szabadkán, edzőtáborban vettek részt, ahol az edzések mellett jutott idejük megtekinteni a város nevezetességeit, és megmártóztak a sétaerdei uszoda vizében is. Az ötnapos edzőtábor végén a Szabadka-kupán vettek részt, mely a Bácska 1901 stadionjában került megrendezésre.

IMG_4330

Az U 15-ös korosztályban a végső győzelmet a szabadkai Dribling Labdarúgó-iskola szerezte meg, miután a döntőben kiélezett mérkőzésen a Bikovo együttesénél is jobbnak bizonyultak. A harmadik helyért a két dunaújvárosi csapat csapott össze, a győzelmet a Dunaújváros PASE I. csapata szerezte meg.

IMG_4617

Dobos László, edző, Dunaújváros PASE U 15: – Kiváló fogadtatásban részesültünk. Ragyogó körülmények között, napi két edzéssel készülhettünk a ránk váró megmérettetésekre. Mindkét csapatunk helytállt, az eredmény most másodlagos volt.

 IMG_4716

Győrfi Tamás, Dunaújváros PASE, a torna legjobb kapusa: – Az edzőtáborban nagyon jól éreztem magam, a körülmények és a pálya is kitűnő volt, és a határon túli barátaink is rendkívül figyelmesek voltak velünk. Ezzel a szabadkai tornával kezdtük a felkészülést az NB I-es küzdelmekre.

Pase pobednik-  U18

Az U18-asok között három csapat vett részt a tornán. A Dunaújváros PASE és a szabadkai Bácska 1901 is legyőzte a györgyénieket, így az első helyről e két csapat egymás közti találkozója döntött. A döntőt a Dunaújváros javára Harsányi István húszméteres lövése döntötte el.

IMG_5365

A legjobb hálóőrnek Kovács Dorián bizonyult a Dunaújváros PASE együtteséből.

najbolji igrac U18 Harsanji Istvan

A legeredményesebb játékos Miladin Radić (Bácska 1901), a legjobb játékos Harsányi István (Dunaújváros PASE) lett, a sportszerűségi díjat pedig a Đurđin kapta.

 

Eredmények, U15,

A csoport: Dunaújváros PASE I.–Đurđin 4:1, Đurđin–Bikovo 2:4, Bikovo– Dunaújváros PASE I. 3:1.

B csoport: Vinogradar–PASE II. 1:6, Dunaújváros PASE II.–Dribling 0:3, Dribling–Vinogradar 4:1.

Helyosztók:

Az 5. helyért: Đurđin–Vinogradar 7:1.

A 3. helyért: Dunaújváros PASE I.– Dunaújváros PASE II. 8:0. 

Döntő: Bikovo–Dribling 0:1. 

 A végső sorrend: 1. Dribling, 2. Bikovo, 3. Dunaújváros PASE I.

 

IMG_5385

 Eredmények U18: Dunaújváros PASE–Đurđin 5:0, Bácska 1901–Đurđin 4:0, Dunaújváros PASE–Bácska 1901 1:0.

A végső sorrend: 1. Dunaújváros PASE 6, 2. Bácska 1901 3, 3. Đurđin 0 ponttal.

A szabadkai edzőtábor és labdarúgó torna szervezője és lebonyolítója a Dunaújváros PASE volt.