Rákosmente KSK – Dunaújváros PASE U14: 0 – 5 (0-2)

Gólszerző: 23’ Rácz Gergő, 38’ Balyi Adrián, 47’ Tóth Gellért, 66’ Kovács Barnabás, 75’ Balogh Patrik

Összeállítás: Német Márk (67’ Gergely Mihály)– Vajda Roberto, Balogh Patrik, Garda Bálint (67’ Kocsis Dávid), Halász Péter, Perjési Viktor, Kovács Barnabás, Tóth Gellért (55’ Bagó Gergő), Rácz Adrián (77’ Gertner Patrik), Balyi Adrián, Schnierer Balázs(60’ Palotai Márk)

Horváth Csaba irányításával az U14-es korosztály számára is elkezdődött az NB II Közép-Nyugat bajnokság a hétvégén. Az első fordulóban a budapesti Rákosmente KSK csapata ellen játszottak fiataljaink. Első nagypályás bajnoki mérkőzésükön szép teljesítményt mutatva, végig irányítva a mérkőzést, magabiztos 5-0-s győzelmet arattak.

Az U14 mellett a velük párhuzamosan játszó U15 is a Rákosmente vendégeként szerepelhetett az első fordulóban.

Rákosmente KSK – Dunaújváros PASE U15: 2 – 2 (0-0)

Gólszerző:48’ Máthé Dávid, 80’ Schneider Dominik

Összeállítás: Szabó Marcell – Bereczki Zoltán, Schneider Dominik, Pintér Csaba, Pinczési Bence, Dobor Gergő (54’ Márton Lóránt), Tóth Barna (80’ Fejes Dávid), Hollósi Bálint, Máthé Dávid, Fekete Tamás (70’ Lovas Dániel), Szabó Márk (80’ Fejes Csaba)

További tartalék: Krajczár Szabolcs

Az  mérkőzés  elejét  izgatottan  kezdte csapatunk,  de  az  első  tíz  perc  elteltével  egyre  magabiztosabbá vált  a játékunk, a védekezésünk  fegyelmezett és szervezett volt, támadásaink  rendre gólveszélyt jelentettek, azonban a gól még váratott magára. A szünet után csapatunk lendülete kissé alábbhagyott, azonban Máthé Dávid révén sikerült megszereznünk a vezető találatot, amit a hazai csapatnak két percre rá szabadrúgás révén sikerült kiegyenlíteni, majd megfordította az eredményt. Csapatunk továbbra sem adta fel a küzdelmet és a nagy akaratnak köszönhetően a 80. percben kiegyenlített, így végül 2-2-es döntetlen született idegenben.

Ferencvárosi TC – Dunaújváros PASE U17: 2 – 1 (0-0)

Gólszerző: 75’ Hompót Dániel

Összeállítás: Tóth Miklós – Csala Dávid, Demeter Dávid, Polácsek Partik, Hercsik Ádám, Tompos Csongor (80’ Hompót Dániel), Kovács Roland (60’ Balogh Ádám), Dobos Áron, Csák István (46’ Takács Szabolcs – 80’ Oldi András), Vajda Dávid, Simon Attila

További tartalék: Simon Csaba

Lejátszotta első bajnoki mérkőzést az U17-es korosztály is az NB I-es bajnokságban. Az első fordulóban a zöld-fehér alakulat ellen léphetett pályára Szellák Sándor csapata. Már az első percekben észlelhető volt, hogy a rutinos Fradi lesz a domináns fél a mérkőzésen, azonban csapatunk nem játszott alárendelt szerepet. Labdaszerzésekből próbáltunk érvényesülni, azonban ellenfelünk az 59. percben megszerezte a vezetést, amit csapatunknak a 80. percben Hompót révén sikerült kiegyenlíteni. Sajnálatos módon a hazaiak még a 91. percben is eredményesek tudtak lenni, s így nem sikerült a pontszerzés a mérkőzésen.