Szurkolóink figyelmébe!

2013. július 1-től kötelező, névre szóló beléptetés működik az OTP Bank Liga mérkőzésein, míg 2014. szeptember 15-től kizárólag a klubkártyával rendelkezők vásárolhatnak belépőjegyet a mérkőzésekre!

unnamed

A klubkártya a név, születési hely és idő, valamint a helyszínen történő fénykép készítése után a Klubház 307-es irodájában helyben elkészül.

unnamed (1)

2014. szeptember 15-től csak klubkártyával rendelkezők tudnak jegyet vásárolni, további információk erről ide kattintva !

Klubkártya kiváltásával (szeptember 15-ig ingyenes) és online jegyvásárlással is megelőzhető a sorban állás, illetve a meccs előtti két napban 1300-1600, illetve meccsnapon 900 -1100 óra között az elővételes jegyárusításra is sor kerül.

A Dunaújváros mérkőzéseire kedvezményes (diák, nyugdíjas) és ingyenes (14 éven aluliak) jegyek is vannak. Fontos, hogy ezekhez csak úgy juthatnak hozzá, ha a kedvezményekre jogosító igazolványukat magukkal hozzák, hiszen azokat a belépésnél ellenőrzik. Azt is jó tudni, hogy hiába ingyenes a 14 éven aluliaknak a belépés, nekik is jeggyel kell rendelkezniük! Számukra a klubkártya kiváltása kifejezetten hasznos, hiszen tulajdonosának csak ekkor kell megadnia adatait, így a meccsnapokon a jegynyomtatáskor erre már nem lesz szüksége.

A pénztárak – 6 a hazai, míg 2 a vendégeke részére – a meccs előtt másfél órával nyitnak, melyek a találkozó lefújásáig nyitva tartanak, mivel a félidőben is zajlik a jegyértékesítés.

A gyors belépés segítésére négy eszköz is rendelkezésére áll szurkolóinknak.

Klubkártya információk és kedvezmények ide kattintva !

Online jegyértékesítéssel kapcsolatos tudnivalók http://dpase.hu/online-jegyvasarlas/