Jegyvásárlási lehetőségek.

00-sliderimage-otp

Szombaton az OTP Bank Liga 5. fordulójában a 1830-kor kezdődő összecsapásra Kecskemétre látogat a Dunaújváros.  Mint azt előző írásunkban lehetett olvasni, erre a találkozóra is indít szurkolói buszt csapatunk vezetősége, mely szurkolóink részére 1000Ft-ba kerül. Ezen kívül kell megvásárolni a belépőjegyet, melynek lehetőségei a következők:

1. Elővételben

Az online jegyvásárló felület már üzemel, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon a szokásos módon lehet megvásárolni a belépőket. Az adatok megadása és a hely kiválasztása után, bankkártyás utalással lehet véglegesíteni a tranzakciót, a jegy pedig egy nyomtató segítségével már el is készíthető.

 

2. A helyszínen

A vendégpénztár másfél órával a kezdés előtt nyit, ahol a dunaújvárosi szurkolók egységesen 1400 forintos áron juthatnak belépőhöz. Fontos, hogy a személyi igazolványát mindenki vigye magával.

 

A KLUBKÁRTYÁRA MÉG EZEN A TALÁLKOZÓN SEM LESZ SZÜKSÉG, DE ARRA KÉRJÜK SZURKOLÓINKAT, HOGY AZT MINÉL ELŐBB KÉSZÍTTESSÉK EL!

Ennek elkészítése szeptember 15-ig ingyenes.

A Széktói Stadion

A KTE – Dunaújváros összecsapás helyszíne a Széktói Stadion lesz.

Címe: 6000, Kecskemét, Csabai Géza krt. 1/a.

Megközelíthetőség

Autóval

Dunaföldvár felől az 52-es főúton a belváros felé haladunk tovább egyenesen, majd a GAMF (főiskola) és az Izsáki úti kórház után rögtön balra kell kanyarodni, ahonnan kb. 100 méterre található a stadion.

Parkolás

A vendég szurkolók számára parkolási lehetőség, a Stadion mellett, a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkkal szemben található.

Találkozunk Kecskeméten!

Hajrá Dunaújváros!