A Ferencváros stadionavatója miatt elhalasztott FTC – Dunaújváros találkozóra 2014. 08. 27-én 1830-kor kerül sor a Groupama Arénában. Ezzel kapcsolatosan Dobos Barna sportigazgatót kérdeztük:

DSC_0357

– Természetes volt, hogy a zöld-fehérek Chelsea elleni stadionavatója miatt belemegyünk a halasztásba, ám úgy egyeztünk meg a Fradival, hogy későbbi időpontban pótoljuk a mérkőzést. Nehéz időszakban vagyunk, hiszen kilenc nap alatt – Kecskemét, FTC, Győr – háromszor kell idegenben pályára lépnünk. Számunkra nagy könnyebbséget jelentett volna, ha nyugalmasabb időszakban rendezik az FTC elleni találkozót. A fentiekből is látható, hogy nehéz sorozat vár ránk, de idegenben is gyűjtögetnünk kell a pontokat, hiszen az eddig megszerzett két ponttal nem lehetünk elégedettek. Erre azért is szükség van, mert nem szeretnénk leszakadni a mezőnytől, mire elkészül a villanyvilágítás a stadionunkban. Ahhoz, hogy a Fradi ellen meglepetés okozzunk, kulcsfontosságú lesz a szervezett, biztos védekezés, ám támadásban is javulnunk kell.

 

Szurkolói busz az FTC elleni meccsre!

A Fradi elleni 2014. 08.27-én, szerdán 1830-kor sorra kerülő összecsapásra a Dunaújváros Stadiontól 1600-kor szurkolói busz indul.

A szurkolóknak a belépőjegyet a stadionban a vendégszurkolók részére fenntartott jegypénztáraknál a helyszínen kell megvásárolniuk.

 

Fontos, hogy a személyi igazolványát mindenki vigye magával.

 

A belépőjegy árakkal kapcsolatban részletes információt itt talál: https://www.groupamaarena.com/downloads/jegy_es_berletarak.pdf

Az online jegyvásárló felületen keresztül az FTC elleni találkozóra nincs lehetőség az elővásárlásra!

A KLUBKÁRTYÁRA MÉG EZEN A TALÁLKOZÓN SEM LESZ SZÜKSÉG, DE ARRA KÉRJÜK SZURKOLÓINKAT, HOGY AZT MINÉL ELŐBB KÉSZÍTTESSÉK EL!

Ennek elkészítése szeptember 15-ig ingyenes.

Groupama Aréna

Az FTC – Dunaújváros összecsapás helyszíne a Groupama Aréna lesz.

Címe: Budapest, IX. kerület, Üllői út 129.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedési eszközökkel:

A stadion 10 percre helyezkedik el a belvárostól, melyet könnyedén meg lehet közelíteni metróval (M3) vagy villamossal (1-es vonal) a Népliget megállónál leszállva.

Autóval

Dunaújváros, M6-os, vagy 6-os számú főút, Budapest Szerémi út, Rákóczi híd, Könyves Kálmán krt., Groupama Aréna Üllői út 129.

Parkolás

Parkolási lehetőség a stadion főbejárata előtt, valamint a stadion mélygarázsában lehetséges.

 

Találkozunk Budapesten!

Hajrá Dunaújváros!