Könnyebb jegyvásárlás!

Szorosabb kötődés a klub és a szurkoló között!

 dpase_logo96

Megkaptuk a klubkártya nyomtatásához szükséges eszközöket!

 

Kedves Szurkolóink!

 

Mint azt már közzétettük, az MLSZ elkötelezett amellett, hogy egyszerűsítse a jegyvásárlás folyamatát, a szurkolók bejutását a stadionba, és ezt a klubkártyarendszer fejlesztésével kívánja elérni.
Az egységes rendszerben működő, de klubonként egyedi kialakítású plasztik kártya lehetővé teszi, hogy a szurkolónak csak egyetlen alkalommal kelljen megadnia az adatait, ezt követően minden jegyvásárláskor elegendő a kártyát vagy a kártya kódját használni, ezáltal jelentősen felgyorsul a jegyértékesítés folyamata.

unnamed

A klubkártyák kiállítása minden esetben az egyesületek feladata. Ehhez a mai napon kaptunk segítséget, hiszen kollégáink részére leszállításra és összeszerelésre került az a géppark, mellyel szurkolóink részére a klubkártyát elő tudjuk állítani.

unnamed (1)

 

Ennek menete a következő:

1. a jogszabály által előírt adatok felvétele az adatbázisba (a felvett adatok kizárólag klubunk rendszerében tárolódnak)

2. a kártyára kerülő fénykép helyszínen történő elkészítése

3. a kártya nyomtatása és kiadása.

kollégák 3

A mai napon az ezt kiállító munkatársaink a szükséges oktatást is megkapták, így hamarosan megkezdődik Dunaújvárosban a klubkártyák kiállítása. Ennek kezdete körülbelül augusztus második felén lesz, de a pontos dátumot honlapunkon közzétesszük.

 

A szurkolói kártya kiváltásához szükséges dokumentumok:

A kiállításhoz bármilyen személyazonosság igazolására hivatalosan is alkalmas okmány felmutatása szükséges (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél).

kollégák 2

A kért adatok:

Teljes név, születési hely és idő.

Figyelem!

Az MLSZ döntése alapján 2014. szeptember 15-től már csak klubkártyával lehet az NB I-es csapatok mérkőzéseire jegyet vásárolni mind a jegypénztárakban, mind pedig online felületeken!

 

A klubkártyák kiállításával kapcsolatban érdemes folyamatosan figyelni a honlapunkat a kártyák elkészítésével és kiadásával kapcsolatos hírekért, információkért.