Online jegyvásárlás

Az MLSZ aktiválta online jegyértékesítési rendszerét, így szurkolóinknak a jövőben lehetősége nyílik arra, hogy interneten keresztül vásárolhassák meg belépőiket az OTP Bank Liga mérkőzéseire.

Azokban a stadionokban, ahol már kiépült a központi beléptető rendszer, mostantól lehetősége lesz szurkolóinknak sorban állás és készpénz használata nélkül is belépőjegyet vásárolni. A jegyek megrendelését regisztrációval, regisztráció nélkül, illetve a klubkártyával lehet majd végrehajtani, egy szurkoló egy tranzakció keretén belül maximum hat darab jegyet válthat.

A belépőjegyek árát az OTP Bank biztonságos internetes oldalán, bankkártyával lehet kifizetni. A tranzakció után a rendszer által generált oldalt kell kinyomtatni, és azt használni a beléptető kapunál. Amennyiben a vásárlónak nincs módja azonnal kinyomtatni a jegyet, akkor a generált oldal elmenthető pdf fájlban is, ezt lehet utólag kinyomtatni. Ehhez csak a generált oldalon feltüntetett kódot kell felegyezni és a pénztárnál bemondani. A belépőket fekete-fehér nyomtatóval is ki lehet nyomtatni, nem szükséges színes nyomtatót használni.

A jegyváltás során az online felületen természetesen ki lehet választani a kívánt szektort és széket, illetve a jegy típusát (kedvezményes, teljes árú). Megkérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésre feltétlenül hozzák magukkal a kedvezményes belépésre jogosító, illetve az azonosításhoz szükséges iratukat. Az internetes jegyváltáshoz kapcsolódó linket, a jövőben honlapunk kezdőlapján is megtalálhatják szurkolóink.

Az online jegyvásárlás ide kattintva érhető el

További információk pedig ezen a linken találhatóak!

Lépésről lépésre:

1. lépés: www.jegy.mlsz.hu

2. lépés: összes mérkőzés

3. lépés: kiválasztom az adott mérkőzést (jegyvásárlás)

4. lépés: kitöltöm a kért adatokat

5. lépés: kiválasztom a szektort és a széket

6. lépés: vásárlás (elolvasom és elfogadom a vásárlási feltételeket)

7. lépés: Fizetés Internet payment

8. lépés: jegynyomtatása