Az MLSZ Fegyelmi Bizottságának augusztus 26-i határozatai!

MLSZ _logo_P485_P355_P117

A FEB a Kecskemétet Pekár László hivatásos labdarúgóval szembeni pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB a DVSC-t a képzési kártalanítás fizetésével kapcsolatos előírások megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

A FEB a Kecskemét – Dunaújváros mérkőzéssel kapcsolatban a Kecskemétet szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (az MLSZ és a játékvezetők szidalmazása) miatt 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. 

A FEB a Videoton FC – MTK mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (az MLSZ szidalmazása) miatt 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB a DVSC – Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolói részéről többször ismétlődő megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (az MLSZ szidalmazása) miatt 250.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB a Paks – Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, a szurkolói részéről többször ismétlődő, súlyosan megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (az MLSZ, az FTC, a Diósgyőr és a Honvéd, valamint a játékvezető szidalmazása) miatt 500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.