Videoton FC – Dunaújváros PASE 3-0 (1-0)

A találkozó első perceiben megleptük a Videotont. Egy jó labdaszerzést követően Zsótér tette középre a labdát, melyet kirúgtak a hazai védők, de ezt követően sem tudtak kijönni két és fél perc után sem térfelükről a piros-kékek.

csehi beadás brachi mellett

Az első negyedóra leteltével vált kiegyenlítetté a játék, hiszen kénytelenek voltunk behúzódni saját tizenhatosunk előterébe. Stopira unta meg a csatárok tétlenkedését, de 25 méterről leadott lövése jócskán a kapu fölött hagyta el a játékteret.

oliveira gól

A 19. percben a lesgyanús szituációban álló Oliveira Kleinheisler passza után lépett ki a védőink közül, aki a kifutó Nagy mellett a kapu bal alsó sarkába talált (1-0).

 zsótér mellé

A válaszra szerencsére nem kellett sokat várni, hiszen Zsótér kapott remek indítást, de lövése centikkel kerülte el Calatayud kapuját.

sándor gól

A szünetet követően Sándor kapott pazar labdát az 56. percben, elfektette Nagyot, és az üres kapuba lőtt (2-0).

petneházi szabadrúgás

Jakabot buktatták 24 méterre a kaputól, a megítélt szabadrúgást Petneházi végezte el, Calatayud szögletre tenyerelte a labdát.

 nikolics gólja

A 62. percben ismét Gyurcsó volt a főszereplő, aki lövésre szánta el magát, melyet Nagy bravúrral ki tudott ütni, de az a tisztán kapura törő Nikolics elé került, aki közelről nem hibázott (3-0).

A vége teljesen megérdemelt háromgólos hazai siker lett.

Videoton FC – Dunaújváros PASE 3–0 (1–0)

Vezette: Bognár (Ring, Király)  
Videoton FC: Calatayud – Brachi, Juhász, Vinicius, Stopira – Sándor, Trebotic (Simon, 40. perc)- Gyurcsó (Feczesin, 79. perc), Oliveira (Alvarez, 60. perc), Kleinheisler – Nikolics
Vezetőedző: Joan Carrillo

Dunaújváros PASE: Nagy – Szekeres Farkas, Gavrič, Lázár (Kocsis, 73. perc), Csehi – Petneházi, Jakab, Zsótér – Böőr (Godslove, 62. perc), Urbin (Pascua, 66. perc)
Sportigazgató: Dobos Barna