III. Kerületi TVE – Dunaújváros PASE U14: 2 – 4 (2-1)

Gólszerző: 23’ Palotai Márk, 60’ Perjési Viktor, 66’ Kovács Barnabás

Összeállítás: Gergely Mihály – Behán Adrián, Balogh Patrik, Rudolf András (41’ Schnierer Balázs), Halász Péter, Perjési Viktor, Kovács Barnabás, Palotai Márk (68’ Gertner Patrik), Tóth Gellért (41’ Garda Bálint), Schnierer Balázs 72’ Kocsis Dávid), Balyi Adrián (78’ Bagó Gergő)

További tartalék: Németh Márk

Az NB II. Közép-Nyugat csoportjában a 6. fordulóban a III. Kerültei TVE otthonában lépett pályára Horváth Csaba és korosztálya. Egy jó iramú mérkőzésen végig csapatunk akarata érvényesült, több kidolgozott heéyettel, azonban a 20. percben mégis az ellenfél szerzete meg a vezetést, melyet egalizáltunk, de a félidő előtt újboli előnyre tett szert. A második játékrészben higgadtak és pontosak voltunk, így értékesíteni tudtuk helyzeteinket, ezáltal képesek voltunk megfordítani a találkozót. Szép játékkal, nagyszerű második félidőt produkálva 4-2-re győztük le ellenfelünket.

III. Kerületi TVE – Dunaújváros PASE U15: 1 – 1 (0-1)

Gólszerző: 15’ Máthé Dávid

Összeállítás: Szabó Marcell – Bereczki Zoltám, Schnieder Dominik, Pintér Csaba, Pinczési Bence, Hollósi Bálint, Tóth Barna (74’ Fejes Dávid), Fekete Tamás (62’ Fejes Csaba), Márton Lóránt (62’ Gádory Erik), Máthé Dávid, Szabó Márk (39’ Lovas Dániel)

További tartalék: Krajczár Szabolcs, Dénes Döme

Az NB II. Közép-Nyugat csoportjának 6. fordulójában a szintén a budapesti csapat volt ellenfele az U15-ös korosztálynak is. Szinte a múlt heti mérkőzést kopírozta csapatunk ezúttal idegenben. Jó iramban kezdődött a találkozó, s már a 15. percben sikerült megszereznie a vezetést, annak ellenére hogy ellenfelünkhöz köthető az első veszélyes akció. A megszerzett gól után továbbra is irányítottuk a játékot, de nem voltunk elég határozottak, így nem tudtuk növelni előnyünket. A második játékrészben a hazaiak minden energiájukat megmozgósítva küzdöttek az egyenlítésért, ami egy hibánknak köszönhetően sikerült is. Az egalizálást követően több lehetőségünk is volt ismét megszerezni a vezetést, de pontatlanok voltunk, így végül 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés.

Dunaújváros PASE U16 – Bozsik Akadémia Nyíregyháza: 2 – 3 (2-1)

Összeállítás: Kovács F. Kevin – Holentoner Edvin, Cislo Bence, Tóth Ákos, Rokanczai Tamás (67’ Mészáros Edmond), Novák Zsombor, Vajda Brendon, Hamar Erik, Szalai Zsolt, Boldizsár Csaba (85’ Vágó Balázs), Balonyi András (67’ Rácz Kevin)

További tartalék: Parádi Erik, Tóth Valter, Sziládi Norbert

Az NB I-es bajnokság 6. fordulójában a Nyíregyháza csapatát fogadta az U16-os korosztály. Szervezetten, támadásainkat jól felépítve türelmesen játszottunk, felülkerekedtünk ellenfelünkön és a 13. percben már megszereztük a vezetést, melyet a 37. percben már kettőre növeltünk. Sajnos a félidő végén szépíteni tudott ellenfelünk, így 2-1-es hazai vezetéssel fordulhattunk. A második játékrészben ellenfelünknek sikerült minden elemében fölénk nőtt, a 65. percben kiegyenlített, egy az utolsó percekben szerzett góllal pedig megnyerte a mérkőzést.

Dunaújváros PASE U18 – Bozsik Akadémia Nyíregyháza: 0 – 5 (0-3)

Gólszerző: 43’ Ásványi Norbert

Összeállítás: Kovács Dorián – Bartha Roland, Katona Ádám, Matolcsi László, Kókai Arnold, Bartha Krisztián, Bartha Kristóf, Harsányi István, Heidecker Richárd. Csányi Dávid (61’ Badi Kristóf), Ásványi Norbert (72’ Viszokai János)

További tartalék: Győrfi Tamás

U18-as csapatunk az U16-hoz hasonlóan szintén a nyíri alakulatot fogadta az Agrospeciál Sporttelepen. Sajnos a tartalékosan felálló hazai csapat már a 4. percben hátrányba került, amit ellenfele a félidő végéig 3 gólosra növelt. A második játékrészben kiegyenlített játék folyt a pályán, azonban gólt nekünk nem, a vendégeknek viszont további kettőt sikerült szerezni, így 0-5-ös vendég győzelem született.

MTK –- Dunaújváros PASE U21: 2 – 1 (0-1)

Összeállítás: Dániel Csaba – Palkó Győző, Gémes László, Oroszi Krisztián, Hangya Szilveszter, Fogas Ádám (77’ Pekker Roland), Spánitz Levente (56’ Lajos Lóránd), Dunai András (77’Cziklin Roland), Ambrus Hunor (63’ Rosta Levente), Fridrich Dávid, Sziládi Roland (77’ Sinkó Dorián)

További tartalék: Moldován Edgárd, Harsányi Levente

Az NB I-es U21-es csapatunk a 6. bajnoki fordulóját játszotta pénteken. Jakab Elek vezetésével fiataljainknak idegenben az MTK ellen léptek pályára. A mérkőzés egészében végig egyenrangú ellenfelei voltak az akadémiára épülő kék-fehér együttesnek. A találkozó első 20 percében mi irányítottunk, de a szöglet után megszerzett gólunk mondhatni minket zavart meg,és bizonytalanná vált játékunk, ám a félidőben még 1 gólos vezetéssel fordultunk. A második játékrészben ellenfelünk beerősített, azonban nekünk is sikerült helyzetet kialakítani. Koncentrációnk azonban a játék végéhez közelítve kezdett alább hagyni, így a vendégek a 76. percben előbb kiegyenlítették majd a 85. percben megfordították a mérkőzést, s így 2-1-es vendég győzelemmel született.