DSC_0122Nikházi Márk középpályás egy évre kölcsön érkezett hozzánk a Diósgyőr együtteséből. Az 1989-es születésű középpályás eddigi csapatai az MTK és a DVTK voltak. Őt kérdeztük a Nyíregyháza összecsapás előtt:

– Nagyon örülök, hogy Dunaújvárosban vagyok. Az első pillanattól kezdve jól érzem magam, hiszen mind a szakmai stáb, mind a játékosok kedvesen fogadtak. Az eddig itt töltött időről csak pozitív dolgokat tudok mondani, melyet meg fog erősíteni az, amikor jönnek majd a győzelmek is. Azon dolgozunk, hogy már most, a Nyíregyháza elleni találkozón is pontokat tudjunk szerezni. Ez egyértelműen benne van a csapatban. Ha most valaki ránéz a tabellára, és látja a pontjaink számát, akkor az nem tükrözi az együttes erejét, hiszen nagyon jó játékosok alkotják a gárdát. Jó kis csapat lesz ebből! Ha tudunk majd küzdeni egymásért, akkor a célunk, vagyis az első osztályban bennmaradás nem lehet probléma.

DSC_0018

Természetesen szeretnék alapember lenni. Azt azonban tudom, hogy bekerülni egy csapatba is nehéz feladat, de onnan kikerülni sokkal könnyebb. Senki nem gondolhatja, hogy ha egyszer kezdő, akkor az a szezon további részében is úgy lesz. Én azért érkeztem ide, hogy folyamatosan tudjak játszani, és hogy minél többször részese legyek a dunaújvárosi sikereknek.DSC_0011