Az MTK – Dunaújváros mérkőzés helyszíne: Budapest, XIX. ker., Bozsik Stadion

A létesítmény címe:1194 Budapest, Puskás Ferenc utca 1-3.

 

Megközelítés: autóval, parkolási lehetőségek

A Bozsik Stadion autóval legegyszerűbben a Kispest, Határ útról induló Ady Endre úton közelíthető meg. A gondot a parkolás jelenti, mivel a stadion területén belül csak a klubvezetők, labdarugók, támogatói bérlettel rendelkezők, és a VIP vendégek stb. parkolhatnak. A Stadion az Ady Endre utat lezáró vasúti átjáró után helyezkedik el, az Ady Endre út közvetlen folytatásaként továbbhaladó Puskás Ferenc utcában.

A Vendégszurkolók beléptetése a Puskás Ferenc utca első jobboldali keresztutcájából a Kis Temető közből történik. Ezért a vendégszurkolóknak célszerű a vasúti síneken átmenni, és a Lipták-telep utcáiban (Vaslemez, Parázs stb.) vagy legszerencsésebb esetben a Kis Temető közben parkolóhelyet keresni.

 

Megközelítés: tömegközlekedéssel

Kispest, Határ úti metrómegállótól a 42-es villamos végállomásáig a Tulipán utcáig kell menni (kb. 9 perc menetidő), és máris a vasúti sínek előtt találhatjuk magunkat.

A Bozsik Stadion alternatív megközelítési módjai vendégszurkolóknak:

194-es busz Kispest, Határ úti metrómegállótól a Pozsony utcáig kell menni (kb. 14 perc menetidő). Innen gyalog kb. 10 perc alatt elérhető a Bozsik Stadion 3. számú Kis Temető közi bejárata.
Piros 136-os busz, Kőbánya-Kispest (KÖKI) metró- és vasútállomásról a Csapó utcáig (kb. 14 perc menetidő), innen kb. 5 perc séta a 3. számú Kis Temető közi vendégbejárat.