Csapatunk a bajnoki tabellán előkelő helyen álló MTK ellen játszik az OTP Bank Liga következő fordulójában.

DSC_0451

Dobos Barna sportigazgatót és két játékosunkat, Szekeres Andriánt és Riberio Thiagot kérdeztük az összecsapással kapcsolatban.

Dobos Barna: – Azzal nem mondok újat, hogy újabb idegenbeli találkozóra készülünk. Továbbra is az a célunk, hogy minél több pontot gyűjtsünk össze az idegenbeli összecsapásokon. Természetesen, mint a szurkolók, a játékosok, én is nagyon tudnék örülni, ha megszereznénk az első győzelmünket. Az MTK rendkívül jó pozícióban várhatja ezt a mérkőzést, akár papírformának is tarthatják, hogy nekik hazai pályán ezt a mérkőzést meg kell nyerni. Mi megpróbáljuk megnehezíteni a dolgukat, és szeretnénk pontot, pontokat hazahozni.

DSC_0463

Szekeres Adrián: – Az MTK erős csapat, ezt a tabellán elfoglalt helye is alátámasztja. Számomra nem ismeretlen a fővárosi csapat és Garami Józsi bácsi sem, hiszen több évet játszottam ott. Ők is látnak bennünket, látják, hogy a pontjaink száma most már nem tükrözi a pályán mutatott játék minőségét, hiszen most már nincsenek ellennünk sima mérkőzések, mint a bajnokság elején volt. Biztos vagyok abban, hogy nagyon készülnek ránk. Két olyan csapat fog találkozni, akik játszani akarják a focit. Biztos vagyok benne, hogy jó mérkőzés lesz.

DSC_0465

Riberio Thiago: – Nagyon jó csapathoz utazunk. Az utóbbi időben sokat javult a csapatjátékunk, hiszen egyre kevesebb hibával játszunk. Úgy érzem, hogy közel vagyunk ahhoz, hogy megszerezzük az első győzelmünket. Bízom abban, hogy ez akár szombaton sikerülhet.