Jegyvásárlási és beléptetési információk szurkolóknak az 

MTK Budapest – Dunaújváros 

bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban

 

Az MTK Budapest – Dunaújváros PASE 2014. szeptember 20-án, szombaton 18 óra 30 perckor kezdődő mérkőzésre a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Bozsik Stadionba.

Az MTK Budapest és a Dunaújváros PASE szurkolói 2014. szeptember 15-től, az interneten – meccsjegy.mlsz.hu  – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.

Kérünk mindenkit, hogy jegyvásárláshoz Klubkártyáját vigye magával!

 

A vendégszektorba a jegy ára, egységesen 1400 forint/fő. Az internetes jegyvásárláskor is meg kell adni a nevet, születési helyet és időt. (Kérjük a szurkolókat, hogy figyeljenek a pontos helyesírásra, mert egyezniük kell a jegyen szereplő adatoknak a személyi igazolványon szereplő adatokkal!)

Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre!

A mérkőzésre a helyszínen elővételben nem árulnak jegyeket. Elővételes jegyértékesítés csak az interneten és a jegyirodákban lehetséges.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben!

Az alábbi linken lehet online jegyet vásárolni mind a hazai mind a vendég szurkolóknak: 

https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57000309/MTK-Budapest—Dunaujvaros-PASE

A mérkőzés napján, a helyszínen, a Bozsik Stadionban is megválthatják jegyeiket.

Akik nem szerzik be a belépőket, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok lesznek, és akár az első félidőről is lemaradhatnak a sorban állás miatt!

A jegypénztárak 16:30-kor nyitnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzák magukkal Klubkártyájukat!

Jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a Klubkártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat, Klubkártyájukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c) szerint a beléptetéskor, a rendező szerv, a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a Klubkártya adataival.

A névre szóló belépőjegyeket kell mindenki számára – köztük a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai – kiállítani, ezért kérjük a média munkatársait, hogy nevük mellett születési idejüket, és születési helyüket küldjék el az akkreditációt igénylő e-mailben a sajto@mtkbudapest.hu címre!

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Az alábbi linken lehet online jegyet vásárolni mind a hazai mind a vendég szurkolóknak: 

https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57000309/MTK-Budapest—Dunaujvaros-PASE