Diósd  TC-Select  – Dunaújváros PASE U14: 4 – 1 (3-1)

Gólszerző: 4’ Palotai Márk

Összeállítás: Németh Márk – Behán Adrián, Balogh Patrik, Garda Bálint (12’ Rudolf András), Halász Péter, Perjési Viktor, Vajda Roberto, Kovács Barnabás, Schnierer Balázs (60’ Bagó Gergő), Balyi Adrián, Palotai Márk (60’ Kocsis Dávid)

Megszenvedte első vereségét az NB II. Közép-Nyugat csoportjának 10. fordulójában U14-es korosztályunk. Horváth Csaba és játékosai a Diósd otthonában szenvedtek 4-1-es vereséget.

Diósd  TC-Select – Dunaújváros PASE U15: 3-6 (2-4)

Gólszerző: 5’ 13’ Finta Ádám, 32’ 36’ 57’ Máthé Dávid

Összeállítás: Szabó Marcell (71’ Fejes Dávid) – Gádory Erik (71’ Fejes Csaba), Bereczki Zoltán, Schneider Dominik, Pinczési Bence, Hollósi Bálint (71’ Dénes Döme), Pintér Csaba, Fekete Tamás (71’ Tóth Barna), Finta Ádám (50’ Szabó Márk), Máthé Dávid(71’ Krajczár Szabolcs), Márton Lóránt (41’ Dobor Gergő)

Újabb győzelmet zsebelt be az U15-ös korosztály az NB II. Közép-Nyugat csoport 10. fordulójában. Andriska Gábor és csapata ezúttal a Diósd TC-Select együtteséhez utazott. Már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és az 5. percben Finta révén sikerült is megszereznünk a vezetést. A gól után is sorra vezettük az akciókat, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, ami meg is bosszulta magát, a hazai gárdának sikerült kiegyenlítenie. Azonban nem kellett sokat várnunk az újabb gólra, ismét Finta villant, és lőtte a kapu bal oldalába a labdát. A gól után ismét pontatlanok voltunk, így ellenfelünknek újabb ereje volt az egalizálásra, melyre válaszul öngólból újabb vezetést sikerült szereznünk, mely után Máthé kétszer még az első félidőben egyszer pedig a második játékészben talált be a hálóba, így beállítva a 3-6-os vendég győzelmet.

DVSC – Dunaújváros PASE U16: 12 – 0 (6-0)

Összeállítás: Kovács F. Kevin – Sarok Erik, Cisló Bence, Tóth Ákos, Sziládi Norbert, Novák Zsombor, Vajda Brendon (81’ Kovács Krisztián), Kabai Benjamin, Rakonczai Tamás (77’ Tercsák Bence), Boldizsár Csaba, Hamar Erik (84’ Tóth Valter)

További tartalék: Vágó Balázs, Kovács Krisztián