Ki mit vár a DVTK – Dunaújváros meccstől?

A labdarúgó NB I 2014. október 25-i napján 18 órakor a Diósgyőr-Dunaújváros mérkőzésre kerül sor.

dobosbarna

Dobos Barna (vezetőedző, Dunaújváros): – Nagyszerű pillanatokat éltünk át az első hazai mérkőzésünket követően, de most már a Diósgyőr elleni találkozóra készülünk. A DVTK Magyarország egyik meghatározó együttese, akik az idei évben is nagyszerűen szerepelnek. Ezt bizonyítja a tabellán elfoglalt helye is. A csapat az országban az egyik legtöbb szurkolót tudhatja maga mögött, akik a hazai pályán mindig nagyszerű hangulatot varázsolva segítik a játékosaikat. Ennek alapján nagyon nehéz találkozóra készülünk, de nekünk továbbra is minden pontra szükségünk van. Sportemberként mindig a legjobb eredményre törekszünk, így természetesen nem feltartott kézzel lépünk majd pályára. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk. Ehhez, ha kell, erőn felül kell teljesíteni!

 sivic_tomislav

 fotó: http://www.haon.hu/

Szivics Tomiszláv (vezetőedző, DVTK): – Csak a győzelmet tudom elképzelni. Meg kell küzdeni érte, tudjuk, hogy a Dunaújváros egy hete megszerezte első győzelmét a bajnokságban, de azt gondolom, nem lehet kérdés a mérkőzés végeredménye.
Jjavorka

 

Jávorka András: – A diósgyőri oroszlánbarlangba, egy nagyon jó csapathoz megyünk. Bízom a csapatunkban és személy szerint a játékosokban is, hogy idegenben is képesek leszünk bravúrt végrehajtani. A heti időjárás nem kedvezett a felkészülésnek, hiszen a füves pályák használhatatlanok, és a műfüves pályán is szinte bokáig ér a víz. Ettől függetlenül keményen dolgozunk, hogy pontot, vagy pontokat tudjunk hazahozni. Az biztos, hogy bármelyik csapatnak bravúr az, ha Diósgyőrből pontot tud rabolni. Kisebb sérülések hátráltatták a felkészülést, de ettől függetlenül mindenki dolgozik.

salamon

Salamon Miklós: – A DVTK előkelő helyen, míg mi a sereghajtó helyen állunk a tabellán, így nekünk óriási szükségünk van minden pontra. Biztos vagyok abban, hogy egyik csapat sem fogja félvállról venni az összecsapást, így egy nagyon küzdelmes, harcos találkozó elé nézünk.

csehi_t

Csehi Tamás: – A Haladás elleni győzelem után jobb a hangulat az öltözőben, mely átragadt az edzésekre is, így a gyakorlatok végrehajtása közben előjött a vidámság is. Véleményem szerint mindig nyomja a hazai csapatok vállát a győzelmi kényszer. Újoncok vagyunk az első osztályban, így nekünk minden pontszerzés bravúrt jelent. Ha tudunk egymást kisegítve egymásért harcolni, akkor ez is benne van a meccsben. Erre készülünk most is.