Gyakori kérdés: – Hová szól majd a jegyem és a bérletem?

A biztonságtechnikai előírásoknak megfelelve.

2014_vegleges_dpase_stadion

A Dunaújváros Stadion is, csakúgy, mint minden labdarúgó stadion, szektorokra lett felbontva. Ennek több, de legfőképpen biztonságtechnikai oka van.

Mint az a stadion ábráján is látható, a pályatest nyugati oldalán helyezkedik el – eddig is ott volt – a VIP és a média számára kijelölt két szektor, míg a keleti oldalon a szurkolók számára kijelölt ülőhelyek. Ennek megfelelően szurkolóink részére a bérletek és az ülőhelyek kizárólag az öltözőkhöz közelebbi – keleti – oldalra válthatóak ki.

Megkezdődött a jegyek és bérletek árusítása!

tupó4

Kerülje el a hosszú sorban állást!

Tolakodás helyett vásároljon soron kívül!

 

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy sajnálatosan voltak olyan első osztályú mérkőzések, melyek előtt tömött sorokban álltak a szurkolók, hogy kézbe vehessék belépőjegyüket. Olyanok is voltak köztük, akik csak félórás késéssel tudtak belépni a stadionba, vagy olyanok is, akik megunták a várakozást, és hazamentek.

Kerüljék ezt el!

 

Hogyan? 

 

Itt a megoldás!

 

 Vásárolja meg jegyét online!

 

Éljen az elővételi lehetőséggel!

 

Plusz segítség!

Az online jegyvásárlást megteheti otthonról is – a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos jegyértékesítő weboldalán, egy előzetes regisztráció után teheti meg a következő elérhetőségen: https://meccsjegy.mlsz.hu/ -, de akinek ez gondot okoz, mi megoldást nyújtunk számukra! Csupán annyit kell tenniük, hogy a Vasmű úton található Turinform Irodába bemennek, ahol a kolléganők készséggel segítenek az elővételi jegyvásárlás lebonyolításában! Jegyét a helyszínen internetbankon keresztül kell kifizetnie.

turinform térkép

 

Tourinform Iroda

cím: 2400 Dunaújváros Vasmű út 10/a
tel/fax: 25/ 500-148, 25/ 500-149
e-mail: dunaujvaros@tourinform.hu

 

A találkozókra a felnőtt belépő jegy 1200, míg a nyugdíjas- és diákjegy 800 forintba kerül.

Névre szóló jegyértékesítés

Az online jegyvásárláshoz a Klubkártyájára és internetbankjára van szüksége!

A sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó labdarúgó-mérkőzések során a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani. A névre szóló jegyértékesítés során a nevet, születési helyet és születési időt kell megadni. A fizetés internetbanki átutalással történik, ezért a bankkártyájára szüksége lesz.

 

Nyomtassa ki a jegyét!

Amennyiben sikeresen végrehajtotta a jegyvásárlást, akkor azt otthon, vagy a Turinform Irodában nyomtassa ki, és a találkozóra hozza magával.

Bízunk abban, hogy nagyon sokan fognak élni az elővételi lehetőséggel, melyet elmondanak barátaiknak is, így soron kívül hozzájuthatnak a belépőjegyekhez!

Vásároljon bérletet! Megéri!

A bérletek értékesítése október elsején megkezdődött! 

A bérleteket hétköznap 900 – 1200 és 1300 – 1600-ig lehet kiváltani a Dunaferr Klubház 307-es irodájában.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága határozata alapján a 2014-2015. évi OTP Bank Liga NB I. osztályú Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban öt mérkőzést játsszunk hazai pályán.

 

Bérlet árak!

 A Dunaújváros PASE vezetősége kedvezményesen megvásárolható felnőtt bérletet is kibocsát az öt hazai összecsapásra, mely mindösszesen 4000 forintba kerül.

 A Dunaújváros PASE vezetősége kedvezményesen megvásárolható nyugdíjas- és diákbérletet is kibocsát az öt hazai összecsapásra, mely mindösszesen 2500 forintba kerül.

 

Támogatói bérlet!

 A DPASE vezetősége támogató bérletet is kibocsát a 2014-2015-ös szezon őszi időszakára, mely bruttó 20000 forintba kerül, melyhez VIP szolgáltatások kapcsolódnak.

 

 

Az első, Haladás elleni mérkőzés napján a jegyét elővételben a klubház 307-es irodájában 8-17 óra között, majd a helyszíni jegypénztárakban a meccs előtt két órával, 17 órától, a kapunyitáskor vásárolhatja meg.

Itt készpénzzel is fizethet!

A leggyorsabbak, akik 18.30-ig feljutnak a büféig, jutalom sörben részesülnek.

Plusz segítség!

Az online jegyvásárlást megteheti otthonról is, de akinek ez gondot okoz, mi megoldást nyújtunk számukra! Csupán annyit kell tenniük, hogy a Vasmű úton található Turinform Irodába bemennek, ahol a kolléganők készséggel segítenek az elővételi jegyvásárlás lebonyolításában! Jegyét a helyszínen internetbanki utalással fizetheti ki.

Tourinform Iroda

cím: 2400 Dunaújváros Vasmű út 10/a
tel/fax: 25/ 500-148, 25/ 500-149
e-mail: dunaujvaros@tourinform.hu

Névre szóló jegyértékesítés

Az online jegyvásárláshoz a Klubkártyájára és az internetbankjára van szüksége!

A sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó labdarúgó-mérkőzések során a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani. A névre szóló jegyértékesítés során a nevet, születési helyet és születési időt kell megadni. A fizetés banki átutalással történik, ezért a bankkártyájára szüksége lesz.

 

Nyomtassa ki a jegyét!

Amennyiben sikeresen végrehajtotta a jegyvásárlást, akkor azt otthon, vagy a Turinform Irodában nyomtassa ki, és a találkozóra hozza magával.

 Bízunk abban, hogy nagyon sokan fognak élni az elővételi lehetőséggel, melyet elmondanak barátaiknak is, így soron kívül hozzájuthatnak a belépőjegyekhez!

 

A vendégszurkolók a vendégek számára fenntartott jegypénztárnál válthatják meg a jegyet („C, D és E” szektorok mögött található, a stadion északi oldalán), míg a hazai szurkolók a Dunaújváros Sportcsarnok parkolója mellett található kapun keresztül, az Eszperantó út felől jutnak el a jegypénztárakhoz. 

A vendég szurkolók a „C”, „D” és az „E” szektorokban, a hazai szurkolóink a stadion keleti, Eszperantó út felöli oldalán, a „G”, „H”, „I”, „J”, „K” és az „L” szektorokban szurkolhatnak majd.

Autókkal parkolni a megszokott helyeken, az Eszperantó út kisebb parkolójában és a Dunaújváros Sportcsarnok előtti nagy parkolóban lehet. 

A bérlet és jegyvásárláshoz Klubkártya szükséges!

Folytatódik a Klubkártya ingyenes kiadása!

A Dunaújváros PASE vezetőségének döntése alapján városunkban továbbra is ingyenesen ki lehet váltani a Klubkártyát!

Köszönjük azoknak a szurkolóknak, akik már tulajdonosok, de lehetőséget adunk azoknak is, akik még nem váltották ki a Dunaújváros PASE Klubkártyát!

A kiváltás lehetőségének újabb határideje 2014. október 17-e, az első hazai mérkőzés, vagyis a Dunaújváros PASE – Szombathely összecsapás!

Figyelem: a 2014. szeptember 15-i határidő letelte után már csak azok tekinthetik meg a mérkőzéseket – vásárolhatnak jegyet, vagy bérletet -, akik rendelkeznek valamelyik klub klubkártyájával.

 

A hazai menetrend!

11. forduló

2014. október 17. (péntek) 1900 Dunaújváros Stadion (Dunaújváros, Eszperantó út 4-6.)

Dunaújváros – Szombathelyi Haladás

 

13. forduló

2014. november 1. (szombat) 1600 Dunaújváros Stadion (Dunaújváros, Eszperantó út 4- 6.)

Dunaújváros – PMFC- MATIAS

 

15. forduló

2014. november 22. (szombat) 1600 Dunaújváros Stadion (Dunaújváros, Eszperantó út 4- 6.)

Dunaújváros – MVM-PAKS

 

16. forduló

2014. november 28. (péntek) 1900 Dunaújváros Stadion (Dunaújváros, Eszperantó út 4- 6.)

Dunaújváros – Budapest Honvéd

 

17. forduló

2014. december 6. (szombat) 1600 Dunaújváros Stadion (Dunaújváros, Eszperantó út 4- 6.)

Dunaújváros – Videoton FC