JEGYVÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

DUNAÚJVÁROS – PÉCSI MFC MATIAS mérkőzésre

Jegyvásárlási és beléptetési információk szurkolóknak a Dunaújváros – Pécsi MFC – MATIAS FC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban

 Azok a szurkolók, akik a mérkőzés előtt 1530-ig a büféhez érkeznek, ingyen sör várja Nagy Zsolt, a Dunaújváros PASE Szurkolói Klub vezetőjének ajándékaként!

pmfc
A 2014. november 1-én, szombaton 1600-kor kezdődő Dunaújváros – Pécsi MFC MATIAS találkozóra – a hatályos jogszabályoknak megfelelve – kizárólag névre szóló jeggyel lehet belépni a Dunaújváros Stadionba.

Elővételi lehetőségek

A Dunaújváros és a Pécsi MFC MATIAS szurkolói, mint azt honlapunkon is közzétettük,  már 2014. október 20-tól, az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatták, megválthatják a jegyeiket, valamint személyesen a klub székházának 307-es irodájában elővételben is tudtak, tudnak jegyet vásárolni. További segítség, hogy a dunaújvárosi Turinform irodában segítséget adnak azoknak, akiknek nincs otthonukban számítógép vagy nyomtató.

 

Fontos információ, hogy az online jegyvásárláshoz is szükséges a klubkártya, valamint rendelkezni kell bankkártyával.

 

Az online és az elővétel vásárlásnál – 10 % -os kedvezményt biztosít a klub.

 

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben!

Akik nem szerzik be a belépőket, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok lesznek, és akár az első félidőről is lemaradhatnak a sorban állás miatt!

 

Aktuális lehetőségek

A klub vezetőségének döntése alapján még jobban megkönnyítjük a jegyvásárlást azoknak, akik a fenti lehetőségekkel eddig nem tudtak élni!

A mérkőzés napján, vagyis 2014. november 1-én, szombaton, reggel 9 órától megvásárolhatja jegyét a stadion jegypénztárában is. Ezalatt azoknak, akik még nem rendelkeznek Klubkártyával, továbbra is lehetőséget adunk az ingyenes kiváltásra a klubház 307-es irodájában. A találkozó előtt két órával megnyitjuk a többi jegypénztárt is, hogy minden szurkolónk be tudjon jutni a kezdő sípszóig a lelátóra.

Kérünk mindenkit, hogy jegyvásárláshoz vigye magával Klubkártyáját!

A vendégszektorba a jegy ára, egységesen 1.200 Forint/fő.

A hazai szektorba a diák és nyugdíjas jegy ára 800 Forint/fő, a felnőtt jegy ára pedig 1.200 Forint/fő.

A 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes, de számukra is kötelező a jegy kiváltása!

 

Segítségül: az internetes jegyvásárlás menete:

Az internetes jegyvásárláskor először regisztrálni kell, majd a mérkőzés kiválasztása után a szektoron belül kell kiválasztani az adott széket. Tovább gomb megnyomásával meg kell adni a klubkártya azonosítót, jelszót, ezután kiválasztani a banki fizetést és végrehajtani az átutalást. A tranzakció után ki kell nyomtatni a jegyet és a mérkőzésre el kell hozni, mivel csak ezzel tud belépni!

 

Még egyszer:

A mérkőzés hetében a klub székházában a 307 irodában is megválthatják jegyeiket, ahol 10 %-os kedvezményben részesülnek.

A mérkőzés napján a hazai jegypénztárak reggel 900-kor nyitnak.

 

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzák magukkal szurkolói kártyájukat! Jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a Klubkártya.A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.
Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat, Klubártyájukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében, hiszen számukra ingyenes jegyet biztosít a klub, de fontos információ, hogy mindenkinek rendelkezni kell a plasztik kártyával!