Köszönet a szurkolóknak, a segítőknek, a munkatársaknak!

szurkolók1

Óriási háttérmunkára volt szükség ahhoz, hogy szurkolóink beléptetése sikeres legyen az első hazai labdarúgó mérkőzésre!

Az idei labdarúgó szezonban megváltozott beléptetési feltételeknek kellett megfelelnünk, mely kitűnőre vizsgázott! Mindez a Klubkártyák kiadásával kezdődött, melynek már 3300 birtokosa van, ezzel pillanatnyilag 3300 fősre nőtt a család!

közönség1

A megfelelés folytatódott a névre szóló jegyek elővételes, online és helyszíni eladásával. Ettől izgult legjobban a csapatunk vezetősége, hiszen az ország több együttesénél nem sikerült tökéletesen megoldani a feladatot. A rengeteg háttérmunka, a számtalan egyeztető tárgyalás meghozta az eredményét, és Dunaújváros példamutatóan teljesített! Összefogott mindenki, aki hírt tudott arról adni, hogy mit, hogyan kell megtenniük a szurkolóinknak, ha nem szeretnének órákon keresztül sorban állni. Köszönet a helyi televíziónak, rádiónak, internetes portáloknak és újságoknak, valamint a Turinform irodában dolgozóknak! Köszönet azoknak a szurkolóknak, akik egymást segítették a beléptetés folyamatában! És természetesen óriási köszönet annak a csapatnak, akik közvetlenül találkoztak a jegyvásárlókkal: Gergelyfi Mihályné Erzsikének és segítőinek!

szurkolói öröm

A tökéletes munkavégzést az ellenőrző szervek is észrevették, és dicsérettel illették! Az ő elmondásuk szerint példamutató a dunaújvárosi szurkolók hozzáállása, szabálytartása, sportszerű viselkedése, türelme, de kiemelték a Dunaújváros PASE vezetőségének munkáját is.

 sportszerűség

Bízunk abban, hogy a folytatás is sikeres lesz, hiszen az első mérkőzésen jelesre vizsgáztunk! A következő összecsapásokon is ugyanaz lesz a jegyvásárlás folyamata, így azokat akár már most is megvehet otthonról is az összes meccsre online módon, vagy elővételben a megismert helyeken. Erre bíztatjuk most is szurkolóinkat!

 

Csapatunk még négy alkalommal játszik hazai pályán az OTP Bank Liga NB I-es szezonjában:

13. forduló 2014. november 1. (szombat) 1600 Dunaújváros – PMFC- MATIAS

15. forduló 2014. november 22. (szombat) 1600 Dunaújváros – MVM-PAKS

16. forduló 2014. november 28. (péntek) 1900 Dunaújváros – Budapest Honvéd

17. forduló 2014. december 6. (szombat) 1600 Dunaújváros – Videoton FC

A Liga Kupa „C” csoportjának csoportkörében hátra van a hazai mérkőzésék közül 2014. november 18-án (kedd) a Dunaújváros – MTK összecsapás, melynek megtekintése ingyenes!

 

Parkolóhelyek, és egyéb kérdések

A hazai szurkolóink az Eszperantó út mellett található kis parkolóban, valamint a Dunaújváros Sportcsarnok előtti nagyparkolóban tehetik le gépjárműveiket. A jegypénztárakat a Dunaújváros Sportcsarnok és a Klubház közötti kapun keresztül érhetik el.  A Dunaújváros Stadion közvetlen szűk környezetében lévő – a sorompón belül lévő – parkolók nem használhatók.

A vendégszurkolók a Vasmű út végén, a Jégpálya bejárata előtti parkolót használják.

Ők továbbra is a vendégek számára fenntartott jegypénztárnál („C, D és E” szektorok mögött található, a stadion északi oldalán) és természetesen elővételben jutnak hozzá a belépőkhöz.

Az ellenfél szurkolótábora a „C”, „D” és az „E” szektorokban (stadion északi oldal), a hazai szurkolóink a stadion keleti, Eszperantó út felöli oldalán: a „G”, „H”, „I”, „J”, „K” és az „L” szektorokban szurkolhatnak majd.